Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ

ΤΟ ΕΝΔΟΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΑΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

+
-
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-5769
Τιμή Έκδοσης
€7.00
Τιμή Πολιτείας
€4.90
(-30%)
Κερδίζετε €2.10


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Γιατί κάποιος θα μπορούσε να μη συμφωνεί με την κατανάλωση Κάνναβης; Γιατί όλοι έχουμε μάθει ότι η Κάνναβη είναι μια ναρκωτική και επικίνδυνη ουσία, που μπορεί να μας προκαλέσει βλάβες. Ενώ για 6.000 χρόνια δεν έχει υπάρξει ένας θάνατος ή μια σοβαρή βλάβη υγείας από την Κάνναβη, από τις αρχές του 20ού αιώνα ξεκίνησε μια συκοφαντική εκστρατεία δυσφήμησης και κατηγοριοποίησης του φυτού μαζί με επικίνδυνες και τοξικές ουσίες. «Μαύρος θάνατος», «χορτάρι του διαβόλου» «σοδειά του σατανά» και άλλοι τρομοκρατικοί αφορισμοί προετοίμασαν το κλίμα, χωρίς κανένα επιστημονικό στοιχείο, για να απαγορευτεί το 1937 το φυτό, τέσσερα χρόνια μετά τη λήξη της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ.
Όλα τα δήθεν «επιστημονικά» στοιχεία κατά της Κάνναβης που παρουσιάστηκαν τις δεκαετίες 1970 και 1980 (την περίοδο του «Πολέμου κατά των ναρκωτικών») αποδείχτηκαν μυθεύματα και κατασκευασμένα. Γι' αυτό και η κυβέρνηση του Ρόναλντ Ρίγκαν, τον Σεπτέμβριο του 1983, προσπάθησε να καταστρέψει τα ντοκουμέντα όλων των ερευνών για την Κάνναβη που έγιναν μεταξύ 1966-1976, συμπεριλαμβανομένων και των επιτόμων τους, που υπήρχαν στις βιβλιοθήκες. Επειδή τα πανεπιστήμια αντέδρασαν, η κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτεί μόνο εκείνες τις έρευνες που θα «ανακάλυπταν» βλαβερές συνέπειες του «χόρτου». Πειράματα σε ζώα που δεν ισχύουν για τους ανθρώπους, η συνθετική και όχι φυσική Κάνναβη σε ήδη ψυχωτικούς ασθενείς, ή πολυχρήστες τοξικών ουσιών, και άλλες αντιεπιστημονικές μέθοδοι χρησιμοποιήθηκαν για να στηρίξουν έναν καταστροφικό «πόλεμο κατά των ναρκωτικών», που ουσιαστικά ήταν πόλεμος κατά της Κάνναβης.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτή τη λυσσασμένη συκοφαντική επίθεση στην Κάνναβη, που αναλυτικά αναφέρονται στο βιβλίο "Το Ίαμα Κάνναβη" (εκδ. Κέδρος). Αυτός ο σκόπιμα κατασκευασμένος και αιματηρός πόλεμος, με θύματα εκατομμύρια εκατομμυρίων πολίτες σε όλο τον πλανήτη, άρχισε να φθίνει με την είσοδο του 21ου αιώνα, και η αιτία ήταν η ανακάλυψη του ΕΝΔΟΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ή αλλιώς ότι: ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ! Αυτή η ανακάλυψη διέλυσε και τα τελευταία μυθεύματα για τη «δηλητηριώδη» επίδραση της Κάνναβης και αποκατέστησε το φυτό στη σημαντική θεραπευτική θέση που είχε χιλιάδες χρόνια τώρα στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

-Πρόλογος
-Εισαγωγή
-Γιατί οι άνθρωποι καταναλώνουν ψυχοτρόπα;
-Ο «Ιησούς» των Βοτανιών
Το μυστήριο της Κάνναβης σαν ίαμα και η λύση του μυστηρίου
-Φυτοκανναβινοειδή
Τα «αντικλείδια» για το ξεκλείδωμα της ομοιόστασης-υγείας
-Προσωπικές μαρτυρίες
-Βιβλιογραφία
Λεπτομέρειες
ISBN139789600452488
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2022
Αριθμός σελίδων80
Διαστάσεις16x11
ΕπιμέλειαΔΟΥΛΑΜΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
Κωδικός Πολιτείας2300-5769
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ
PONS MAURICE
€12.32 €6.16
(-50%)
Κερδίζετε €6.16
ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS