Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΛΕΥΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ

ΛΕΥΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ

+
-
DELILLO DON
Κωδ. Πολιτείας: 1710-0323
Τιμή Έκδοσης
€20.29
Τιμή Πολιτείας
€14.20
(-30%)
Κερδίζετε €6.09


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Ξαφνικά ακούσαμε τις μηχανές. Μέσα από τα γυμνά δέντρα το είδαμε. Το τεράστιο τοξικό νέφος βρισκόταν εκεί, φωτισμένο τώρα από δεκαοκτώ ελικόπτερα, τεράστιο, σχεδόν πέρα από την αντίληψή μας, πέρα από το μύθο και τη φήμη, μια ταρασσόμενη φουσκωμένη μάζα σαν γυμνοσάλιαγκας. Έδειχνε να γεννάει τις δικές του εσωτερικές θύελλες. Ξεροί θόρυβοι και τινάγματα, αστραπές, φωτιές και μακριές αψιδωτές γραμμές χημικής φλόγας. Τα κλάξον ξεφώνιζαν και βογκούσαν. Τα ελικόπτερα πάλλονταν σαν τεράστιες οικιακές συσκευές. Καθόμασταν μαρμαρωμένοι στ' αυτοκίνητο, στο χιονισμένο δάσος, χωρίς να βγάζουμε άχνα. Το μεγάλο νέφος στις άκρες του αναταραγμένου του πυρήνα ασήμιζε κάτω από το φως των προβολέων. Προχωρούσε εφιαλτικά στο σκοτάδι σαν γυμνοσάλιαγκας. Τα ελικόπτερα στριφογύριζαν άσκοπα στις άκρες του. Συγκρινόμενα με το τρομακτικό του μέγεθος, τα ελικόπτερα έδιναν την εντύπωση πως συνόδευαν το νέφος σε μια εθνική διαφημιστική εκστρατεία για το θάνατο, μια εξόρμηση πολλών εκατομμυρίων, που συνοδεύεται από ραδιοφωνικές διαφημίσεις, αφισοκόλληση και καταιγισμό φιλμ στην τηλεόραση. Ξαφνικά το λαμπερό φως εντάθηκε και οι ήχοι των κλάξον δυνάμωσαν". (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWHITE NOISE
ISBN139789600501209
ΕκδότηςΕΣΤΙΑ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 1991
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις20x14
ΜετάφρασηΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΕΛΙΛΟ ΝΤΟΝ
Κωδικός Πολιτείας1710-0323
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

cat7fish3, Γιαννης Ισιδώρου

Κριτικές για το προϊόν

[27/04/2021] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο Λευκός Θόρυβος είναι ένα υπέροχο μεταμοντέρνο μυθιστόρημα στο οποίο ο Ντελίλλο μιλάει για πάρα πολλά θέματα με ένα εκπληκτικό τρόπο. Στήνει μια υποβόσκουσα δυστοπία μέσα από σουρεαλιστικούς διαλόγους και σκηνές με πολύ χιούμορ που όμως λειτουργούν διεισδυτικά και θίγουν πολλά θέματα. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο φόβος για τον θάνατο αλλά μέσα από τις σκηνές αυτές ξεπροβάλλουν πολλές από τις φοβίες και ανησυχίες της αμερικανικής κοινωνίας. Με ένα κεντρικό χαρακτήρα - αφηγητή που ασκεί το επάγγελμα του καθηγητή Χιτλερικών σπουδών, αισθάνθηκα σύντομα ότι πρόκειται για ένα βιβλίο ευχάριστα διαφορετικό. Είχα διαβάσει σε μια κριτική για το παιχνίδι με τον χρόνο και τον χειρισμό του από τον συγγραφέα. Κατά τη γνώμη μου γίνεται αρκετά ορατό από το 1/3 του βιβλίου και μετά. Μικρές στιγμές επεκτείνονται και μεγαλύτερες συρρικνώνονται με πολλή επιτυχία. Αυτό αρχικά δίνει την αλλόκοτη αίσθηση ότι κάποια κομμάτια δεν έχουν φυσιολογική ροή και συνοχή αλλά σε εμένα τελικά άρεσε.
[11/06/2015] antonis moros.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο μεγάλος φόβος του Ντελίλο για την πυρηνική απειλή και η γνωστή σύγχρονη γραφή που ανταποκρίνεται στο σήμερα, χωρίς φιοριτούρες. Επ'άξια από τους καλύτερους Αμερικάνους συγγραφείς.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
Κήπος
SIMONETTI PABLO
€8.70 €3.04
(-65%)
Κερδίζετε €5.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS