Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΡΕΝΟΣ Ο Α2.. - 20 ΚΑΙ 1 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ

Ο Α2 (ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΝΟΥ)

20 ΚΑΙ 1 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ

+
-
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΗΡ. ΡΕΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1710-0897
Τιμή Έκδοσης
€25.44
Τιμή Πολιτείας
€17.81
(-30%)
Κερδίζετε €7.63


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Συνέχεια της «Πυραμίδας 67», του πιο μαχητικού αντιπολεμικού βιβλίου για τον Εμφύλιο, που γράφτηκε από κάποιον που δεν ανήκε σε καμμιά παράταξη, «ο Α2» του Ρένου δίνει την εωσφορική μορφή ενός αμείλικτου αξιωματικού Α2 (Πληροφοριών), που από καπετάνιος του ΕΛΑΣ, πέρασε στο Στρατό, όταν του σκότωσαν τη μάνα οι ομοϊδεάτες του, και της έστειλε 600 «γράμματα», καθώς τάλεγε - 600 αντάρτες, κυνηγημένους έναν-έναν, πιασμένους κ' εκτελεσμένους με το ίδιο του το χέρι - προσωποποιώντας την κόλαση της αδελφοκτονίας του '47- '49!
Ο Α2 πρωτοκυκλοφόρησε το 1968, χωρίς να σταλή στη Λογοκρισία, το που και προκάλεσε τον επόμενο χρόνο τη δίωξή του απ' τη Δικτατορία. Στον τόμο περιλαμβάνονται ακόμα 20 πολεμικά διηγήματα του Ρένου, πρώτη φορά συγκεντρωμένα απ' όλο του το πεζογραφικό έργο, που συνιστούν, στην ουσία, ένα σπονδυλωτό μυθιστόρημα της εμφυλιακής πραγματικότητας. [...] (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600513363
ΕκδότηςΕΣΤΙΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων418
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1710-0897
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

bowser, charesalex, Αχιλλέας Βρεντζος, Serafim.K

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS