Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ // ΘΡΙΛΕΡ

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ

ΘΡΙΛΕΡ

CROUCH BLAKE
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0821




Παρουσίαση

Αυτές είναι οι τελευταίες λέξεις που ακούει ο Τζέισον Ντέσεν πριν ο μασκοφόρος του τον αφήσει αναίσθητο. Πριν ξυπνήσει και ανακαλύψει πως είναι δεμένος σε ένα φορείο και περιτριγυρίζεται από άγνωστους ανθρώπους με στολές βιολογικής προστασίας. Πριν ένας άνθρωπος, που ο Τζέισον δεν είχε ποτέ ξανά συναντήσει, του πει χαμογελώντας: "Καλώς ήρθες πίσω, φίλε μου".
Στον κόσμο όπου ξυπνά, η ζωή του Τζέισον δεν είναι αυτή που γνωρίζει. Η γυναίκα του δεν είναι η γυναίκα του. Ο γιος του δεν γεννήθηκε ποτέ. Κι εκείνος δεν πια ένας συνηθισμένος καθηγητής Φυσικής, αλλά μία βραβευμένη ιδιοφυΐα με αξιόλογα επιτεύγματα. Επιτεύγματα του ακατόρθωτου.
Τελικά ποιος είναι ο πραγματικός κόσμος, αυτός που θυμάται ή αυτός ζει τώρα; Πώς μπορεί να γυρίσει πίσω στους ανθρώπους που αγαπάει;
Η απάντηση βρίσκεται σε μια διαδρομή πιο εξωφρενική και τρομακτική απ' οτιδήποτε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Μια διαδρομή που θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει το βαθύτερο έρεβος του εαυτού του σαν να έπρεπε να πολεμήσει έναν τρομερό, φαινομενικά ανίκητο εχθρό.
Η Σκοτεινή Ύλη είναι μια ιστορία με αριστοτεχνική πλοκή, καθηλωτική αλλά και τρυφερή, πνευματικά απαιτητική αλλά και βαθιά ανθρώπινη. Ένα αδυσώπητα ανατρεπτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που μιλάει για τις επιλογές, τους δρόμους που δεν πήραμε και το πόσο μακριά είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για να διεκδικήσουμε τη ζωή που θέλουμε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDARK MATTER
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2017
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΡΑΟΥΤΣ ΜΠΛΕΙΚ
Κωδικός Πολιτείας1200-0821
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Konpapako, kantath

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Konpapako

Κριτικές για το προϊόν

[15/02/2018] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα πολύ ωραίο βιβλίο, με ένταση, αρκετή δράση και πολύ γρήγορη ροή, το οποίο κινείται μεταξύ της πραγματικότητας και του φανταστικού, μεταξύ πολλαπλών και διαφορετικών κόσμων. Ένα εργαστηριακό πείραμα που άλλαξε τις ζωές των ανθρώπων. Η ζωή που έζησε, έναντι στη ζωή που του επέβαλλαν. Διαφορετικές ζωές σε παράλληλα σύμπαντα. Τελικά τι είναι πραγματικότητα και τι όχι;; Ένα μυθιστόρημα που μας αποδεικνύει πώς οι επιλογές που κάνουμε επηρεάζουν άμεσα και την ζωή μας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο θάνατος πλησιάζει
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
PRUDHOMME SYLVAIN
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS