Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ

ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ

+
-
FUSCO ANTONIO
Κωδ. Πολιτείας: 1470-3520
Τιμή Έκδοσης
€11.00
Τιμή Πολιτείας
€7.70
(-30%)
Κερδίζετε €3.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ήσυχη επαρχία της Βαλντέντσα στην Τοσκάνη συνταράσσεται ξαφνικά από τη δολοφονία μιας γυναίκας, η οποία βρέθηκε στο σπίτι της σε αφύσικη στάση, με ένα καλώδιο τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της. Εκ πρώτης όψεως δείχνει για έγκλημα πάθους, αλλά το έμπειρο μάτι του Τομάζο Καζαμπόνα, του αστυνόμου που αναλαμβάνει την υπόθεση, διακρίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολλά τα ασύμμετρα στοιχεία στη σκηνή του εγκλήματος, πολλές οι αντιφατικές λεπτομέρειες.
Αυστηρός, αλλά με βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα, κυνικός μετά από τόσα χρόνια στο επάγγελμα, ο Καζαμπόνα καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ότι ο φόνος είναι μόνο η αρχή μιας θανατηφόρας περιδίνησης. Ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι με τους καταναγκαστικούς και σχιζοφρενικούς κανόνες ενός σίριαλ κίλερ. Ο Καζαμπόνα δέχεται την πρόκληση. Με σύνθημα τη φράση "Ρώτα το γιατί και θα βρεις το κίνητρο κι αν βρεις το κίνητρο, θα είσαι κοντά στον δολοφόνο", και με τη βοήθεια της γοητευτικής συναδέλφου του, Κριστίνα Μπελισάριο, ο Καζαμπόνα είναι αποφασισμένος να φτάσει στη λύση του μυστηρίου. Πρώτα όμως θα χρειαστεί να στοχαστεί πολύ σοβαρά τις συνέπειες κάθε ανθρώπινης πράξης.
Γεμάτο ρυθμό και σασπένς, και βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το βιβλίο διακρίνεται για τους αληθινούς χαρακτήρες, τις συναρπαστικές περιγραφές και μια διεισδυτική ματιά στον τρόπο λειτουργίας της ιταλικής αστυνομίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το βιβλίο τιμήθηκε με τα βραβεία ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΓΚΑΡΦΑΝΙΑΝΑ 2014 και ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ 2014
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςOGNI GIORNO HA IL SUO MALE
ISBN139789601906430
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΚΑΡΒΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΟΥΣΚΟ ΑΝΤΟΝΙΟ
Κωδικός Πολιτείας1470-3520
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[16/02/2019] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΠΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ. Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΘΡΙΛΕΡ, ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
[06/04/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ο Φούσκο κινείται μεταξύ της ατμόσφαιρας της ταινίας 'Seven', του 'Σημείου του Μπόρκμαν' του Νέσερ και του 'Post-mortem' της Πατρίσια Κόρνουελ και κερδίζει το Βραβείο Αστυνομικού Μυθιστορήματος Γκαρφάνια 2014 και Καλύτερου Συγγραφέα της Τοσκάνης 2014. Πέρα από αυτό, εντυπωσιάζει η περιγραφή της σχέσης του ντετέκτιβ με τον γιό του, αλλά καί το 1ο κεφάλαιο, όσο καί οι λεπτομέρειες των 'κατά συρροή' δολοφονιών. Ένα μικρό μειονέκτημα υπάρχει στο προβλέψιμο φινάλε. Ένα, όμως, δυνατό λογοτεχνικό ντεμπούτο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ
BRECHT BERTOLT
€14.92 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.70
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS