Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Γ΄Τ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ( ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

MANFREDI VALERIO-MASSIMO
Κωδ. Πολιτείας: 2540-1666




Παρουσίαση

Η μακεδονική στρατιά κινείται προς τα βάθη της Ασίας, διαβαίνει τον Ευφράτη και τον Τίγρη και φτάνει στη Βαβυλώνα, για να καταφέρει το θανάσιμο χτύπημα στα ανάκτορα των Αχαμενιδών στην Περσέπολη. Τα πιο όμορφα ανάκτορα του κόσμου παραδίδονται στις φλόγες με τα θαύματά τους: κλείνει ο κύκλος μιας αρχαίας αυτοκρατορίας και αρχίζει μια νέα εποχή. . . Κι έπειτα οι στέπες της Σκυθίας, τα παγωμένα βουνά της Βακτριανής, χρόνια ολόκληρα γεμάτα πορείες και σκληρές μάχες. Ο Αλέξανδρος οραματίζεται το πιο φιλόδοξο σχέδιο, έναν κόσμο χωρίς Έλληνες ούτε βαρβάρους, μία μόνο πατρίδα για ένα μόνο λαό. Λίγοι καταλαβαίνουν, κάποιοι επαναστατούν, εξυφαίνουν συνωμοσίες και ο βασιλιάς παρασύρεται σε μια δίνη βίας και αίματος. Μόνο η αγάπη μπορεί να τον βοηθήσει, μόνο η αγάπη μπορεί να πολεμήσει το φόβο της μοναξιάς μπροστά στο υπεράνθρωπο εγχείρημα. Θα είναι η Ρωξάνη αυτή που θα τον περιμένει σ' ένα κάστρο φωλιασμένο μέσα στους πύργους των Ιμαλαΐων: η πιο όμορφη, η πιο σαγηνευτική, η βασίλισσα. Η Ρωξάνη θα δώσει στον Αλέξανδρο το θάρρος να προχωρήσει προς τη μυστηριώδη Ινδία, προς το ακρότατο όριο, και μετά θα του προσφέρει τη δύναμη να απαρνηθεί το όνειρο, να αναζητήσει, με τρομακτικούς κόπους και στερήσεις, το δρόμο της επιστροφής. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςALEXANDROS, IL CONFINE DEL MANDO
ISBN139789601401775
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2000
Αριθμός σελίδων520
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕπιμέλειαΧΟΥΡΧΟΥΛΗ ΤΟΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ ΒΑΛΕΡΙΟ-ΜΑΣΙΜΟ
Κωδικός Πολιτείας2540-1666
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

aposdrak, xristossakel

Κριτικές για το προϊόν

[26/06/2015] Chaosman.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τελευταίο βιβλίο της συγκλονιστικής τριλογίας για τον Μέγα Αλέξανδρο με το κλείσιμο που του πρέπει. Καλοδουλεμένο, σφιχτοδεμένο, με πληθώρα πληροφοριών για τον τελικό προορισμό του Αλέξανδρου στις εσχατιές της Ινδίας και τον απρόσμενο θάνατό του! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τον κύριο Manfredi.Πέντε στα πέντε άνετα!!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
TITMUSS CHRISTOPHER
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS