Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΖΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΗΓΟΥΜΑΙ ( ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΣΕΙΡΑ )

ΖΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΗΓΟΥΜΑΙ

MARQUEZ GABRIEL-GARCIA (NOBEL 1982)
Κωδ. Πολιτείας: 2540-2119




Παρουσίαση

Ζω για να τη Διηγούμαι είναι ίσως το βιβλίο της δεκαετίας που περιμέναμε όλοι μας, σύνοψη αλλά και ανάπλαση μιας κρίσιμης εποχής στη ζωή του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες. Σε αυτή τη συναρπαστική διήγηση ο νομπελίστας Κολομβιανός παρουσιάζει τις μνήμες των παιδικών κι εφηβικών του χρόνων, όπου θεμελιώθηκε το φανταστικό, το οποίο, με το χρόνο, θα έδινε τη θέση του σε μερικά θεμελιώδη διηγήματα και μυθιστορήματα της ισπανόφωνης λογοτεχνίας του 20ού αιώνα. Βρισκόμαστε μπροστά στο μυθιστόρημα μιας ολόκληρης ζωής, στο οποίο ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, μέσα από τις σελίδες του, αποκαλύπτει σταδιακά τον αντίλαλο προσώπων και ιστοριών που προέρχονται από έργα όπως το Εκατό Χρόνια Μοναξιά, Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας, ο Συνταγματάρχης δεν έχει κανέναν να του γράψει ή Χρονικόν ενός Προαναγγελθέντος Θανάτου, και μετατρέπει το Ζω για να τη Διηγούμαι σε ένα οδηγό ανάγνωσης για όλο του έργο του, απαραίτητη συνοδεία για να φωτίζει αξέχαστα κείμενα που, μετά την ανάγνωση αυτών των αναμνήσεων, αποκτούν μια νέα προοπτική. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςVIVIR PARA CONTARLA
ISBN139789601406947
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2003
Αριθμός σελίδων580
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ-ΜΠΑΡΑΧΑΣ ΚΛΑΙΤΗ
ΕπιμέλειαΜΠΑΚΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΡΚΕΣ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ-ΓΚΑΡΣΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2540-2119
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

elena71, Petrosar

Κριτικές για το προϊόν

[03/10/2014] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Περιμένει κανείς ότι σε ένα αυτοβιογραφικό έργο, ο μαγικός ρεαλισμός θα απουσιάζει ή θα είναι ελάχιστος. Ο ίδιος ο Μάρκες θεωρεί τον εαυτό του ρεαλιστή αλλά όπως φαίνεται από το βιβλίο αυτό η ίδια η ζωή του ήταν ένα μυθιστόρημα μαγικού ρεαλισμού και αναπόφευκτα τέτοιο ήταν και το έργο του. Ένα πολύ καλό βιβλίο που θα μπορούσε εύκολα να είναι πλασμένο στη φαντασία του συγγραφέα και όχι ένα πραγματικό πρόσωπο.
[29/04/2014] AnMakr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ ωραίο βιβλίο, δεν το λάτρεψα όπως τα άλλα έργα του, αλλά σίγουρα το χάρηκα. Θα το εκτιμήσουν όσοι έχουν διαβάσει μερικά βιβλία του συγγραφέα, αλλά θα το απολαύσουν και όσοι δεν έχουν πρωτύτερη επαφή.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΤΟ 1793
HUGO VICTOR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS