Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΧΤΩ ( ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ )

ΟΧΤΩ

NEVILLE KATHERINE
Κωδ. Πολιτείας: 2540-2419




Παρουσίαση

Ένα μυστήριο με ιστορία που υπερβαίνει τη χιλιετία.
Ένας γρίφος που κέντρισε τα πιο λαμπρά πνεύματα που γνώρισε η ανθρωπότητα. Μια αρχαία φόρμουλα που χαρίζει τόσο μεγάλη δύναμη, ώστε έχει κυριεύσει την ψυχή όλων όσοι άκουσαν γι' αυτή.
Ένα μυθικό σκάκι λαξευμένο εξ ολοκλήρου σε ασήμι και χρυσό, στολισμένο με ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια που προσφέρθηκε από οχτώ Μαυριτανούς στον αυτοκράτορα Καρλομάγνο: το θρυλικό Σκάκι του Μονγκλάν. Λέγεται ότι πήρε το όνομά του από τον άρχοντα της περιοχής του Μονγκλάν, στον οποίο δώρισε ο Καρλομάγνος το σκάκι.
Εκείνος ανέθεσε τη φύλαξη του πολύτιμου θησαυρού στις μοναχές του Μονγκλάν. Η νεαρή ηρωίδα, ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα εμπλακεί στην αναζήτηση του σκακιού, συμμετέχοντας έτσι στο μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού όλων των εποχών.
Το Οχτώ είναι ένα εξαιρετικά άρτιο μυθιστόρημα, τόσο λεπτοδουλεμένο όσο και τα περίτεχνα διακοσμημένα κομμάτια του σκακιού, γεμάτο γρίφους, αντιθέσεις και περιπέτεια. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο συναρπαστικά, ατμοσφαιρικά και πρωτότυπα μυθιστορήματα που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςΤΗΕ EIGHT
ISBN139789601410432
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2005
Αριθμός σελίδων766
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΒΙΛ ΚΑΘΡΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2540-2419
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

2vvvv2, marou380, xristina.kitten, filippia, xristossakel, vanasid, maria1977, Georgeziko, psatos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

MTSEKE, litsaper, marysartzetaki, vanasid, stetsag, Georgeziko, psatos

Κριτικές για το προϊόν

[25/08/2019] vanasid.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Οι χαρακτήρες μου ήταν συμπαθείς, η πλοκή ενδιαφέρουσα, ο τρόπος γραφής ήταν άρτιος. Δεν θα σου αλλάξει την ζωή, σίγουρα όμως θα περάσεις ευχάριστα κάποιες ώρες. Κατά την άποψη μου είναι ένα πολύ καλό βιβλίο για το είδος του και όποιος το διαβάσει θα περάσει όμορφα.
[29/07/2015] easystep.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Μετα από ένα χρονο από τα παραπανω σχολια,το διαβασα κ γω.Θα συμφωνησω με τους υπολοιπους.Αμφιλεγομενο γραψιμο με μεγαλη δοση υπερβολης κ αρκετες κοιλιες.Ομως διαβαζεται σχετικα ευχαριστα,αν κ κουραζει ο αριθμος των σελιδων.Πιστευω ότι θα μπορουσε να ηταν πιο συντομο,λεγοντας ακριβως τα ιδια πραγματα.Το τελος δεν υπαρχει πρακτικα,αλλα ουτε κ στη συνεχεια του "Η Φωτια".Παντως νομιζω ότι αξιζει να το διαβασει κανεις.
[16/09/2014] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ένα κλικ κάτω από τον Brown πιστεύω ότι βρίσκεται συνολικά το βιβλίο αυτό. Ξεκινά από μια ωραία ιδέα όσο αφορά τα πιόνια του σκακιού αλλά η χρονική μεταφορά στο σήμερα είναι μάλλον με κοινότυπους ανθρώπους και σύντομα γίνεται βαρετή όλη η ιστορία.
[22/04/2014] khandj.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το τέλος του βιβλίου μου μοιάζει το δυνατότερο στοιχείο του και, ολοκληρώνοντας κατά τη γνώμη μου με ικανοποιητικό τρόπο την όλη ιστορία, είναι τελικά αυτό που σώζει το ΟΧΤΩ από τη λήθη.
[21/04/2014] Chaosman.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Συμφωνώ και εγώ ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που θυμίζει έντονα στυλ Dan Brown αλλά σε ένα χαμηλότερο επίπεδο. Αρκετά καλό στόρι που σε κάποια σημεία πλατειάζει με αποτέλεσμα να κουράζει. Παρ' όλα αυτά το συνιστώ στους λάτρεις του είδους.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
MOSSE CLAUDE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00
ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€9.90 €4.46
(-55%)
Κερδίζετε €5.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS