Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΦΩΤΙΑ ( ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

Η ΦΩΤΙΑ

THE FIRE

NEVILLE KATHERINE
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3079




Παρουσίαση

Πάνω από μία δεκαετία πριν από τον "Κώδικα Ντα Βίντσι", η Κάθριν Νέβιλ δημοσίευσε το "Οχτώ", ένα θρίλερ με ηρωίδα την Κατ Βέλις, ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και την έρευνά της για ένα κειμήλιο με τεράστια δύναμη, ένα σκάκι, έρευνα που εκτείνεται σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο, σε παρόν και παρελθόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε τριάντα χρόνια πριν... Το σκάκι του Καρλομάγνου είχε τη δύναμη να δημιουργεί ή να συντρίβει πολιτισμούς, να ανατρέπει την Ιστορία. Κρυμμένο εδώ και χίλια χρόνια ώστε να μην πέσει στα χέρια εκείνων που διψούσαν για τη μυστηριώδη δύναμή του, επανεμφανίζεται κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης και πυροδοτεί ένα ξέφρενο κυνηγητό που θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα...
Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, η Κατ Βέλις βρίσκεται άθελά της παίκτρια στο παιχνίδι και ριψοκινδυνεύει στην έρημο της Σαχάρας για να βρει και να κρύψει τα κομμάτια του σκακιού, θέτοντας έτσι τέλος στη θανάσιμη επιρροή του.
Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια στη "Φωτιά". Ένα κομμάτι του σκακιού ανακαλύπτεται στη Ρωσία. Η Αλεξάνδρα Σολάριν, κόρη της Κατ Βέλις, αγωνιά για τη μητέρα της, που έχει εξαφανιστεί ανεξήγητα από το Κολοράντο. Τι γυρεύει μια στημένη παρτίδα σκακιού μέσα στο πιάνο; Πώς ερμηνεύονται τα κρυπτογραφημένα μηνύματα που βρίσκει; Η Αλεξάνδρα, αντιμέτωπη με το χρόνο, από τη Σιβηρία μέχρι την πόλη της, την Ουάσιγκτον, αποδύεται στην αναζήτηση της αλήθειας... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601418599
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων568
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΒΙΛ ΚΑΘΡΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2540-3079
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

nanuk, ΛΗΜΝΟΣ, stetsag

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

MTSEKE, litsaper, marysartzetaki, vanasid, stetsag, Georgeziko, psatos

Κριτικές για το προϊόν

[27/07/2015] easystep.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το χειροτερο ισως βιβλιο της.Λες κ γραφτηκε επιπολαια.Πολλες αναφορες στο παρελθον (όπως στο οκτω) αλλα με πολλα ονόματα κ περιγραφες (απλα για να γεμισουν οι σελ)που δεν εξυπηρετουν την πλοκη κ που μπερδευουν κ κουραζουν τον αναγνωστη.Οσο για το τελος πρακτικα είναι ανυπαρκτο..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΣΠΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
FLORES-TAPIA LUISA
€4.60 €2.30
(-50%)
Κερδίζετε €2.30
Μπάμπιτ
LEWIS SINCLAIR (NOBEL 1930)
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS