Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ( ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

MCDERMOTT ANDY
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3120




Παρουσίαση

Πολλοί άνθρωποι έχουν μαγευτεί από το θρυλικό πολιτισμό της χαμένης Ατλαντίδας, και η αναζήτησή της αποτελεί για κάποιους σκοπό ζωής. Ανάμεσά τους και η αρχαιολόγος Νίνα Γουάιλντ, που συνεχίζει τις επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες των γονιών της να φέρουν στο φως στοιχεία για τη μυστηριώδη ήπειρο. Ύστερα από κάποια χρόνια ερευνών, η Νίνα πιστεύει ότι έχει εντοπίσει την πιθανή τοποθεσία της Ατλαντίδας, και ο ερημίτης δισεκατομμυριούχος Κρίστιαν Φροστ της προσφέρει ό,τι χρειάζεται για να αποδείξει τη θεωρία της. Στην προσπάθειά της τη βοηθούν η Κάρι Φροστ, η όμορφη κόρη και κληρονόμος του χρηματοδότη της, και ένας πρώην πράκτορας των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων, ο Έντι Τσέιζ. Υπάρχει, όμως, κάποιος που δε θέλει να βρουν το χαμένο νησί, ο Τζοβάνι Κόμπρας, ο ηγέτης της μυστικής οργάνωσης της Αδελφότητας των Σελασφόρων, που θα κάνει τα πάντα για να τους εμποδίσει.
Από τα τροπικά δάση της Βραζιλίας μέχρι τις οροσειρές του Θιβέτ, από τις λεωφόρους του Μανχάταν μέχρι τις αβύσσους του Ατλαντικού, η Νίνα και η ομάδα της αποδύονται σε έναν ξέφρενο αγώνα να ανακαλύψουν την Ατλαντίδα, πριν ανακαλύψει εκείνους ο Κόμπρας. Γιατί ένα μόνο πρόσωπο γνωρίζει το θανατηφόρο μυστικό που κρύβει η Ατλαντίδα κι αν αυτό το μυστικό γίνει γνωστό στους λάθος ανθρώπους, ο πολιτισμός μπορεί να χαθεί για πάντα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE HUNT FOR ATLANTIS
ISBN139789601419121
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2009
Αριθμός σελίδων590
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΝΤΕΡΜΟΤ ΑΝΤΙ
Κωδικός Πολιτείας2540-3120
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΛΥΚΟΦΩΣ
MEYER STEPHENIE
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66
500 ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS