Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΡΑΤΑ ΜΕ... Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΑΛΠΑΡΕΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΕ... Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΑΛΠΑΡΕΙ

ΚΟΥΝΟΥΝΗ ΘΑΛΕΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3292




Παρουσίαση

Είσαι άνθρωπος και είναι φυσικό να πονάς. . . Για τους δικούς σου λόγους, για τη δική σου ζωή, γι' αυτό που ζητάς και δεν έρχεται. . . Οχτώ διαφορετικοί άνθρωποι, οχτώ δαρμένες ψυχές, οχτώ διαφορετικά "ζητούμενα" παγιδεύονται σε μία σάλα από ένα μυστηριώδη άνθρωπο, μα ταυτόχρονα γι' αυτούς σανίδα σωτηρίας. . . Είναι πρόθυμος να τους δώσει ό,τι επιθυμούν, σε κάποιον ένα παιδί, σε κάποιον άλλο ένα παχυλό μεροκάματο, σ' άλλον ίσως τον ίδιο το θάνατο. . . Παίζει με τις ζωές τους και μέσα από έντονες συζητήσεις που αναζωπυρώνουν την αιώνια πάλη του καλού με το κακό κινεί τα νήματα για να ξεδιπλώσει τα μυστικά της ψυχής τους. . . Ποιος είναι; Γιατί το κάνει αυτό; Ίσως, αν ήξεραν τι τους περιμένει, αυτό που θα έλεγαν να ήταν: "Κράτα με. . . η Κιβωτός σαλπάρει". Κι εσύ, σαν άνθρωπος που επίσης πονά, θα ταξιδέψεις τώρα μαζί τους. Μπορείς να το αντέξεις; (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601421018
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2010
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2540-3292
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

macbel

Κριτικές για το προϊόν

[09/08/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η υπόθεσή του πραγματικά εμπνευσμένη και πρωτότυπη!!! Οχτώ φαινομενικά άσχετοι και ετερόκλητοι μεταξύ τους άνθρωποι δέχονται, άλλοι με τη θέλησή τους και άλλοι αναγκαστικά, να συμμετέχουν σε ένα πείραμα εγκλεισμού τους σε μια σύγχρονη "Κιβωτό" για 40 ημέρες. Ο καθένας τους το κάνει για τους δικούς του λόγους και για όποια αμοιβή θεωρεί δελεαστική αρκετά, ώστε να εγκαταλείψει τα πάντα για όλο αυτό το διάστημα και να απομονωθεί σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, όπου κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο έχει διακοπεί. Η συμβίωση, η αναγκαστική παρέα και η συνδιαλλαγή με τους άλλους "εθελοντές" είναι κάτι που δεν είχαν υπολογίσει, αλλά που αποκαλύπτει σε μας τις σχέσεις μεταξύ τους και όσα τους συνδέουν, άγνωστα ακόμα και στους ίδιους, σε κάποιες περιπτώσεις. Ο εμπνευστής και διοργανωτής του εγχειρήματος, ως άλλος Νώε, αναλαμβάνει να σώσει τις ψυχές τους, κάνοντάς τους να συνειδητοποιήσουν τα θέλω τους, τους φόβους τους, τις ενοχές τους, τα μίση και τα πάθη τους και έτσι να βγουν σε ένα νέο "ξεπλυμένο", ανανεωμένο κόσμο και να δουν τη ζωή τους από άλλη οπτική γωνία. Πραγματικά ευρηματική η ιδέα, μέσα από την οποία η συγγραφέας αναλύει αριστουργηματικά πολλά από τα σύγχρονα και μη προβλήματα που ταλαιπωρούν τις ανθρώπινες ψυχές! Τα θέματα του τζόγου ως εθισμού, της ματαιοδοξίας, της μοναξιάς, της παχυσαρκίας, του ψυχικού και σωματικού βιασμού, της εκμετάλλευσης και του αγώνα για την επιβίωση, της οργής για τις ανατροπές που φέρνει η ίδια η ζωή, της προδοσίας, της ομοφυλοφιλίας και της κοινωνικής απόρριψης, του ψεύτικου και εφήμερου έρωτα, η Θάλεια Κουνούνη τα χειρίζεται με μεγάλη ευαισθησία και κατανόηση, κάνοντάς μας κοινωνούς και αποδέκτες τους, δείχνοντάς μας πώς θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται. Είναι ειλικρινά ένα βιβλίο-μάθημα για τις σύγχρονες σχέσεις και τα κοινωνικά προβλήματα που μας αφήνει κατά πολύ πλουσιότερους ψυχικά και συναισθηματικά! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα και οφείλω θερμά συγχαρητήρια στην αγαπημένη Θάλεια!!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΥΓΙΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ
HELLER RACHAEL
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
IBSEN HENRIK
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS