Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ

ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ

ΜΠΑΜΠΕΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3471




Παρουσίαση

Έχω την καλύτερη δασκάλα στον κόσμο. Την λένε κυρία Ρένα. Είναι πολύ όμορφη! Κάθε πρωί όλα τα παιδιά της προσφέρουν ένα λουλούδι. Πάνω στην έδρα το βάζο είναι γεμάτο με ανεμώνες, μαργαρίτες, ζουμπούλια και τριαντάφυλλα, τα αγαπημένα μου. Μόνο η δική μου δασκάλα έχει τόσο πολλά λουλούδια. Μόνο εκείνη είναι τόσο γλυκιά. Εγώ δεν έχω τριαντάφυλλο να της δώσω. Κι αν νομίζει πως δεν την αγαπώ; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μια τρυφερή ιστορία, ιδανική για παιδιά που βρίσκονται στα πρώτα τους αναγνωστικά βήματα. Σκληρόδετο βιβλίο, μεγάλο, με ολοσέλιδη εικονογράφηση, χαίρεσαι να το κρατάς στα χέρια σου. Η εικονογράφηση είναι δουλεμένη στον υπολογιστή. Με καθαρά πλακάτα χρώματα και περιγράμματα ακολουθεί πιστά την αφήγηση. Ωστόσο λείπει η ατμόσφαιρα της πόλης, της γειτονιάς όπου μεγαλώνει ο Σελίμ, κάτι που στο κείμενο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Λείπει ένα παιχνίδι ανάμεσα στο γκρίζο της πόλης και στο τσιμέντο, από τη μια, και στο χρωματιστό τριαντάφυλλο που ψάχνει ο Σελίμ. Η αντίθεση ανάμεσα στο ψυχρό(σκληρή συμπεριφορά γειτόνων, σκληρά υλικά της πόλης) και το θερμό (λουλούδια, τρυφερότητα) είναι έντονη στο κείμενο, αδιόρατη όμως στην εικονογράφηση. Σε κάθε περίπτωση, ο μικρός αναγνώστης που κλείνει το βιβλίο, θα σκεφτεί αλλιώς τα δώρα που θα δωρίσει στα πρόσωπα που αγαπά. (ΕΛΕΝΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, από την ιστοσελίδα diavasame.gr)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601421445
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2011
Αριθμός σελίδων38
Διαστάσεις26x26
ΕικονογράφησηΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑ ΒΙΛΛΥ
Κωδικός Πολιτείας2540-3471
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
NORTHRUP CHRISTIANE
€39.19 €15.68
(-60%)
Κερδίζετε €23.51
ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS