Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΜΑΝΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ

Η ΜΑΝΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ

VARGAS FRED
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3573




Παρουσίαση

Ένας μεσαιωνικός θρύλος για μια στρατιά φαντασμάτων που διατρέχει τη Βόρεια Ευρώπη αιώνες τώρα, ένα νορμανδικό χωριό που κρύβει καλά τα μυστικά του, μερικά κομμάτια ζάχαρης, ένας νεαρός από τα υποβαθμισμένα προάστια του Παρισιού που πυρπολεί αυτοκίνητα και κατηγορείται για την απανθράκωση ενός μεγιστάνα, μια γηραιά κυρία που καπνίζει πούρα και ξέρει τα πάντα, μαζί με τον ιδιόρρυθμο επιθεωρητή Ανταμσμπέρ και τους εξίσου παράξενους συνεργάτες του από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών υφαίνουν τον ιστό αυτού του συναρπαστικού αστυνομικού μυθιστορήματος της Γαλλίδας συγγραφέως, που έχει δημιουργήσει σχολή στο είδος. Ισορροπώντας στη Λεπτή γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, ο αιθεροβάμων ήρωας της Φρεντ Βαργκάς προσπαθεί να λύσει το μυστήριο των φόνων τεσσάρων αντρών στο Ορντεμπέκ της Νορμανδίας, στο οποίο καταφθάνει για να βοηθήσει μια αλλόκοτη οικογένεια που έχει προκαλέσει την οργή των χωρικών. Προχωρώντας, όμως, όλο και πιο βαθιά τις έρευνες, με τη συνδρομή του τοπικού ενωμοτάρχη κι ενός κόμη με υψηλές διασυνδέσεις, το σκοτάδι γύρω του πυκνώνει, αντί να διαλύεται, και ο επιθεωρητής Ανταμσμπέρ βυθίζεται στις αυταπάτες, καθώς ύποπτοι αποδεικνύονται αθώοι και άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας έχουν να κρύψουν πολλά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςL' ARMEE FURIEUSE
ISBN139789601424484
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ ΚΡΙΣΤΥ
ΕπιμέλειαΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΑΡΓΚΑΣ ΦΡΕΝΤ
Κωδικός Πολιτείας2540-3573
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

KOSTASDFS, Ρούλα

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

jamaoua, Σίκαλη, maria1977, Ρούλα, christinakakani

Κριτικές για το προϊόν

[05/11/2015] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Θα παρακαλούσα τον εκδοτικό να επανεκδόσει τα βιβλία της που είναι εξαντλημένα και να μεταφράσει τα καινούρια της. Η γυναίκα ξέρει να γράφει και να δημιουργεί χαρακτήρες υπερβολικούς μεν αλλά βαθειά ανθρώπινους, χωρίς μεγαλοστομίες. Αυτό που μου άρεσε είναι πως το κλισέ είναι μια λέξη άγνωστη για την Βαργκάς. Ευτυχώς που υπάρχουν και συγγραφείς τέτοιας κλάσης να αντιπαρατεθούν στην λαίλαπα της σκανδιναυικής λογοτεχνίας, που τις περισσότερες φορές είναι πλαστική, άχρωμη και άοσμη.
[14/04/2013] sakmoy29.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
τα λογια ειναι περιττα!!!
[03/03/2012] BARBA TERRIBILE.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
αριστοτεχνική μεταφορά στο σήμερα ενός μεσαιωνικού θρύλου. ο επιθεωρητής Ανταμσμπέρ και η ομάδα του (η Μπαρτσελόνα της αστυνομίας, ας μου επιτραπεί η έκφραση) για μια ακόμα φορά κεντάνε. Ο Ιζζό μας άφησε χρόνους, το ίδιο και ο Μανσέτ, ας είναι καλά η Φρεντ Βαργκάς για να κρατήσει ψηλά τη σημαία της Γαλλίας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΛΟΥΒΡΟ - ΠΑΡΙΣΙ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60
ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ
ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€45.00 €20.25
(-55%)
Κερδίζετε €24.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS