Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΒΕΒΗΛΩΣΗ (ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΒΕΒΗΛΩΣΗ

+
-
ADLER-OLSEN JUSSI
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3662
Τιμή Έκδοσης
€12.90
Τιμή Πολιτείας
€9.03
(-30%)
Κερδίζετε €3.87


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το σπίτι της Κίμι είναι οι δρόμοι της Κοπεγχάγης. Για να ζήσει πρέπει να κλέψει. Έχει μάθει να αποφεύγει την αστυνομία και ποτέ δε μένει στο ίδιο μέρος για πολύ καιρό. Όμως τώρα κάποιοι προσπαθούν να τη βρουν. Και δε θα σταματήσουν μέχρι εκείνη να πάψει να αναπνέει.
Ο επιθεωρητής του τμήματος ανεξιχνίαστων υποθέσεων Καρλ Μερκ έλαβε ένα φάκελο σχετικά με το άγριο έγκλημα δύο αδελφών είκοσι χρόνια πριν. Μια παρέα κολεγιόπαιδων θεωρούνταν οι βασικοί ύποπτοι, μέχρι που ένας από αυτούς παραδέχτηκε την ενοχή του.
Γιατί λοιπόν βρέθηκε στο γραφείο του ο φάκελος μιας υπόθεσης που είχε διαλευκανθεί; Ποιος τον έβαλε εκεί; Ποιος πίστευε ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει;
Ένας αστυνομικός ντετέκτιβ θέλει να μιλήσει στην Κίμι και κάποιος άλλος κάνει ερωτήσεις γι' αυτή. Γνωρίζουν ότι κατέχει μυστικά που θέλουν να παραμείνουν βαθιά θαμμένα. Αλλά η Κίμι έχει ένα δικό της. Είναι το μεγαλύτερο μυστικό απ' όλα. Και ανυπομονεί να το μοιραστεί μαζί τους...
Ένα εξαιρετικά περίτεχνο και απίστευτα συναρπαστικό θρίλερ που κόβει την ανάσα έως την τελευταία του σελίδα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFASANDRAEBERNE
ISBN139789601425771
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΝΤΛΕΡ-ΟΛΣΕΝ ΓΙΟΥΣΙ
Κωδικός Πολιτείας2540-3662
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

korinnafrag

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

eutihia, ammalia, Lafazanos, stelioskolovos, korinnafrag

Κριτικές για το προϊόν

[15/08/2015] easystep.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Προκειται για ενα αμφιλεγομενο βιβλιο.Η θα σου αρεσει ή θα το μισησεις.Ειναι βιβλιο που απαιτει την πληρη προσοχη σου.Ειδικα στις πρωτες 70 σελιδες θα σε κουρασει κ θα αναγκαστεις πολλες φορες να ανατρεξεις σε προηγουμενες σελιδες για να εξοικειωθεις με τους χαρακτηρες κατι αλλωστε που κ ο ιδιος ο συγγραφεας το καταλαβαινει χρησιμοποιώντας πολλες φορες τη λεξη "ανακαιφαλεωση". Αν ομως επιμεινεις κ δε το παρατησεις ειναι σιγουρο οτι θα ανταμοιφθεις με το ομορφο τελος κ οτι θα σε ενθουσιασει.
[09/08/2015] artech.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Διάβασα γύρω στις σαράντα σελίδες και ήταν σαν να διαβάζω έκθεση. Κάθε σκηνή που παρουσιαζόταν ήθελε μεγάλη προσπάθεια από μένα για να τη φανταστώ και με έκανε να ξεχνάω την επόμενη. Αυτός ο καταιγισμός σκέψεων και συναισθημάτων και η εξαντλητική περιγραφή ακόμα και του μικρότερου βλέμματος δεν βοηθούν στο να δημιουργήσει ο αναγνώστης ένα περιβάλλον στο κεφάλι του και να τοποθετήσει μέσα τη δράση. Χρειάζεται σχεδόν κόπος για να το διαβάσει κανείς και δεν θεωρώ πως αξίζει για μια τέτοια ιστορία. Καλή προσπάθεια, αλλά ανεπιτυχής.
[03/01/2014] koukouvagia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό αστυνομικό μυθιστόρημα! Κατανοητό, ευκολοδιάβαστο, με γρήγορη πλοκή που σε κρατάει, σαν κινηματογραφική ταινία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
FESTY DANIELE
€11.95 €4.78
(-60%)
Κερδίζετε €7.17
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS