Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ (ΛΙΒΑΝΗΣ- ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ)

Η ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ

TARTT DONNA
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3863




Παρουσίαση

Η συγγραφέας των εκπληκτικών μυθιστορημάτων "Η Μυστική Ιστορία" και "Ο Μικρός Φίλος" επανέρχεται με ένα συγκλονιστικό καινούριο μυθιστόρημα.
Στα δεκατρία του, ο Θίο Ντέκερ, γιος μιας αφοσιωμένης μητέρας και ενός ασυλλόγιστου, κατά κύριο λόγο απόντα πατέρα, επιζεί ως εκ θαύματος από ένα τραγικό συμβάν που του ρημάζει τη ζωή.
Μόνος κι απροστάτευτος στη Νέα Υόρκη, τελικά θα βρει καταφύγιο στην οικογένεια ενός πλούσιου φίλου. Θαμπώνεται από το καινούριο του σπιτικό στη Λεωφόρο Παρκ, αγανακτεί με συμμαθητές που δεν ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουν, βασανίζεται από μια αβάσταχτη νοσταλγία για τη μητέρα του και, όσο περνάει ο καιρός, αγκιστρώνεται σε αυτό που διατηρεί πιο έντονη τη θύμησή της: ένα μικρό, ανεξήγητα σαγηνευτικό πίνακα, που τελικά παρασύρει τον Θίο στον υπόκοσμο και στην παρανομία...
Η Καρδερίνα είναι μια στοιχειωμένη οδύσσεια μέσα στη σύγχρονη Αμερική και ένα δράμα συναρπαστικής έντασης. Συνδυάζοντας απίστευτα ζωντανούς χαρακτήρες με συγκλονιστικό σασπένς, αποτελεί ένα εκπληκτικό, εθιστικό μεγαλούργημα - μια καθηλωτική ιστορία γύρω από την απώλεια και την προσκόλληση, την επιβίωση και την αυτοεπινόηση, αλλά και τα βαθύτερα μυστήρια του έρωτα, της ταυτότητας και του πεπρωμένου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE GOLDFINCH
ISBN139789601428062
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2014
Αριθμός σελίδων992
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΑΡΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΑΡΤ ΝΤΟΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2540-3863
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Μενέλαος, Dionysis Gioulis, Intacto77, Μαρκέλλα, ___annoulova___, mariavasilakopoulou, alathiti, lastride, Eleni ppda, nina.tats

Κριτικές για το προϊόν

[06/02/2020] premgiannik.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ένα έξυπνα στημένο οδοιπορικό ενός πιτσιρικά στη σύγχρονη Αμερική, αλλά με αργή εξέλιξη όπως όλα σχεδόν τα σύγχρονα ογκώδη μυθιστορήματα.
[21/09/2019] azerv74.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Η εξαντλητική περιγραφή των τοποθεσιών στις οποίες διαδραματίζονται τα γεγονότα είναι το πιο αδύναμο σημείο και είναι αυτό ακριβώς που καθιστά ογκώδες το μυθιστόρημα. Οι χαρακτήρες από την κατάχρηση ουσιών θα έπρεπε να έχουν πεθάνει στα μισά! Κατά τα άλλα μια τυπική αμερικάνικη αφήγηση που αποδίδει απολύτως το σύγχρονο αμερικάνικο τρόπο ζωής και προορισμένη να γυριστεί ταινία. Αυτή ήταν η αίσθησή μου κατά την ανάγνωση ότι η συγγραφέας γράφει με σκοπό να γυριστεί ταινία η ιστορία της. Όταν τελείωνα την ανάγνωση έμαθα για την ταινία και περίμενα να γράψω κριτική μετά την προβολή της. Είδα και την ταινία και ήμουν μόλις με ένα ακόμη άτομο!
[28/09/2017] nikider.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετική αποτύπωση της σύγχρονης Αμερικής, εξαιρετικό ψυχογράφημα των ηρώων. Μεστή γραφή και αφήγηση που σε καθηλώνει από την πρώτη σελίδα. Από τα καλύτερα βιβλία νέων συγγραφέω που έχω διαβάσει
[30/03/2017] lampros4.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Λίγο κουραστικό και με πολύ αργή εξέλιξη.Πολυδιαφημισμένο χωρίς την ανάλογη συγγραφική αξία.Γενικά ενα πολύ μετριο και συνηθισμένο μυθιστόρημα.
[02/02/2015] Dionysis Gioulis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό βιβλίο.Σιγουρα το καλύτερο της Ταρτ.Εξαιρετική αφήγηση όπως πάντα και μια άποψη για το νόημα της ζωης που ταιριάζει με το σκοτεινό βλέμμα και τη gothik μορφή της συγγραφέως όπως αποτυπωνεται στη φοτογραφία της.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΟΥΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
TOLSTOI LEON
€27.56 €12.40
(-55%)
Κερδίζετε €15.16
ΛΕΞΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
DUROZOI GERARD
€27.39 €13.70
(-50%)
Κερδίζετε €13.69

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS