Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

ΟΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ

+
-
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3954
Τιμή Έκδοσης
€12.90
Τιμή Πολιτείας
€9.03
(-30%)
Κερδίζετε €3.87


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Σεμπάστιαν Ντάνιελ Αλεξάντερ Κέιν ανατράφηκε με σκληρότητα για έναν και μόνο σκοπό: να εκπληρώσει τις γραφές μιας πανάρχαιας κέλτικης προφητείας την οποία πίστευαν τυφλά δύο αντίπαλα μυστικιστικά τάγματα. Είχε το σημάδι. Ήταν απόγονος βασιλικής γενιάς. Και όφειλε να ενωθεί με τη Μία για να φέρουν στον κόσμο ένα πλάσμα τέλειο, άτρωτο από όλες τις ασθένειες, ευφυές και χαρισματικό, που προοριζόταν να καθορίσει την τύχη του κόσμου.
Η Καρολίνα Σερέτη μεγάλωσε προστατευμένη από την ίδια αυτή μοίρα, θεωρώντας ότι το σημάδι του λωτού στο δέρμα της ήταν μια τυχαία ατέλεια, αν και από μικρό κορίτσι διαισθανόταν πως η ύπαρξή του θα καθόριζε με κάποιον τρόπο τη ζωή της.
Εκείνος δεν πίστεψε ποτέ. Επέλεξε τη σύγκρουση, τη φυγή, τον πόλεμο.
Εκείνη δεν έμαθε ποτέ. Ζούσε με τά όνειρα και τα γοητευτικά παραμύθια της, μέχρι την έναρξη της μάχης. Όμως, όσο σθεναρά αντιστέκονταν και οι δυο στην παραφορά της εμμονής και στο όραμα της κυριαρχίας, τόσο πιο ανελέητα ισχυρές γίνονταν οι αόρατες δυνάμεις που οδηγούσαν στην ένωσή τους.
Ήταν ο Ένας και η Μία, απόγονοι του ίδιου βασιλιά. Κουβαλούσαν την ίδια παντοδύναμη μοίρα. Ήταν δεσμώτες των σκιών, που απειλούσαν να πνίξουν στα γκρίζα σύννεφα τη ζωή τους.
Καθώς ο θάνατος παραμονεύει, καθώς η αγάπη αναζητά το ξίφος που θα κόψει τις αλυσίδες και ο φόβος εναλλάσσεται αδιάκοπα με την ελπίδα, οι ασπίδες μοιάζουν καμωμένες από χαρτί και σκόνη. Ο Σεμπάστιαν και η Καρολίνα δίνουν μάχη να σπάσουν τα δεσμά και να απαλλαγούν από το βάρος της Προφητείας, θα τα καταφέρουν, ή θα υποταχθούν τελικά στο πεπρωμένο; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601429427
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2015
Αριθμός σελίδων704
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2540-3954
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

polizounia, καλλιοπη σκυλακη, ΝΙΚΗ5

Κριτικές για το προϊόν

[21/05/2016] KARAMOUKA.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΛΟΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ. ΠΑΛΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βίοι ελάσσονες
MICHON PIERRE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ
ORWELL GEORGE
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS