Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ // PROTOGENESIS

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

PROTOGENESIS

+
-
HELMING ALYSIA
Κωδ. Πολιτείας: 2540-4155
Τιμή Έκδοσης
€16.50
Τιμή Πολιτείας
€11.55
(-30%)
Κερδίζετε €4.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Με τα ασυνήθιστα βιολετί μάτια της, κρυμμένα πίσω από χοντρά γυαλιά, η έφηβη Αμερικανίδα Ελέιν Κρόφορντ είναι ο τύπος της μαθήτριας που έχει πάντα την απάντηση σε ό,τι ρωτούν οι καθηγητές της. Κι όμως, δυσκολεύεται να ταιριάξει στο περιβάλλον της.
Μια μοιραία μέρα, η καθημερινότητά της ανατρέπεται βίαια. Ξεσπά μια φωτιά. Η μητέρα της χάνεται. Κάτι δεν πάει καλά... Στην υπόθεση υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται ο υπόκοσμος της Ελλάδας. Στον ύπνο της την κατατρέχουν ολοζώντανα όνειρα στα οποία εμφανίζονται αρχαίες θεότητες. Ένα μπερδεμένο κουβάρι από στοιχεία την ωθεί στο να πιστέψει ότι η μητέρα της εξακολουθεί να ζει... Πρέπει να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
Οι απαντήσεις σε αυτή τη μυστήρια και επικίνδυνη υπόθεση βρίσκονται εκεί όπου η Ελέιν έρχεται αντιμέτωπη με το άγνωστο, σε μια νέα ζωή διχάζεται ανάμεσα σε δύο αγόρια που τη διεκδικούν και ανακαλύπτει έναν εντελώς νέο κόσμο που την περιμένει.
Σε αυτή την απίθανη περιπέτεια που ξεκινάει για εκείνη ίσως οι αρχαίοι Έλληνες θεοί να βρίσκονται στο πλευρό της - ή εναντίον της.
Άλλωστε, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, περιπέτειας και μυστηρίου, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου η φαντασία συναντά την πραγματικότητα" (Κώστας Μαρτάκης, τραγουδιστής)
"Η Χέλμινγκ τοποθετεί με ευφυή τρόπο φιγούρες της ελληνικής μυθολογίας μέσα στην καθημερινότητα της σύγχρονης Ελλάδας εν μέσω οικονομικής κρίσης για να σχολιάσει ζητήματα απληστίας, ύβρης και επιβίωσης των απλών καθημερινών ανθρώπων. Προσφέρει πολυπλοκότητα στη λεπτομέρεια και μια πλοκή που κεντρίζει το ενδιαφέρον, παντρεύοντας τη μυθολογία με την επιστήμη" (Kirkus Review)
"Αν έχεις πάθος με τη μυθολογία, τα μαγικά στοιχεία, τους εφηβικούς έρωτες και το μυστήριο, αυτό το βιβλίο σίγουρα θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σου και θα γεμίσει την καρδιά σου με αγάπη" (The Teen Magazine)
"Διατήρησε την περιέργεια και τη φαντασία μου σε διαρκή εγρήγορση, ενώ ταυτόχρονα μου μετέφερε μια αυθεντική και αληθινή εικόνα για την ελληνική κουλτούρα και μυθολογία!" (Jennifer Stahl, Principal Dancer San Francisco Ballet)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPROTOGENESIS - BEFORE THE BEGINNING
ISBN139789601432915
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2018
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΑΡΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΕΛΜΙΝΓΚ ΑΛΙΣΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2540-4155
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΕΣΙΑ
KUPRIN ALEKSANDR
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00
Ευριπίδου Ίων
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
€9.13 €4.57
(-50%)
Κερδίζετε €4.56

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS