Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

+
-
ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2540-4413
Τιμή Έκδοσης
€17.80
Τιμή Πολιτείας
€12.46
(-30%)
Κερδίζετε €5.34


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα βράδυ ο Ανδρέας Μαρδίρης δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα στην ήδη δύσκολη ζωή του.
Στον στάβλο του κτήματος βρίσκονται δολοφονημένοι ο πατέρας και η σύζυγός του, χωρίς κανένας να γνωρίζει τον δράστη και τα αίτια του εγκλήματος.
Μοναδικός μάρτυρας η Θάλεια, το μικρό κορίτσι που κρατούσε συντροφιά στην ξενόφερτη γυναίκα του, το οποίο όμως αδυνατεί να παραθέσει τα γεγονότα.
Δώδεκα χρόνια μετά, η Θάλεια νοσεί βαριά κι αυτός αποφασίζει να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο, ελπίζοντας να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα του παρελθόντος. Την ίδια στιγμή άλλο ένα άσχημο γεγονός έρχεται να προστεθεί, καθιστώντας και τον ίδιο ένοχο και υπόδικο.
Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι που συνθέτει και συνδέει τα εγκλήματα, καινούριες αποκαλύψεις και ομολογίες έρχονται να προστεθούν κι όλα παίρνουν απρόσμενη τροπή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601436517
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2021
Αριθμός σελίδων496
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2540-4413
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

VS.mlmd, AmaliaTMB

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

miku, Marialena Kourbasi, Theodoros Viss, H.Sia, V.I.B., ZinoviaZn, Jeni19, VS.mlmd, AmaliaTMB

Κριτικές για το προϊόν

[01/04/2024] AmaliaTMB.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ιδιαίτερη ιστορία που εκμεταλλεύεται έξυπνα τα βασικά στοιχεία που την αποτελούν, συνθέτοντας ένα δυνατό, σκοτεινό και απρόβλεπτο βιβλίο.
Η συγγραφέας με διεισδυτική γραφή που φτάνει μεχρι τις πιο κρυφές σκεψεις και τα βαθύτερα κίνητρα των χαρακτήρων, έντονες εικόνες αλλά και ζωντανό λόγο που σε κρατάει σε εγρήγορση, μου άφησε θετική εντύπωση και αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον.
[09/01/2023] VS.mlmd.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Όταν πεθαίνουν οι θεοί, τι απομένει; Μπορούν οι θνητοί να πάρουν τη θέση τους ή πρέπει να φτιάξουν καινούργιους για να συνεχίσουν;
Το βιβλίο ξεκιναει σαν αισθηματικό μυθιστόρημα, γυρνάει με άνεση σε αστυνομικό όμως ταυτόχρονα αποτελει κι ένα δυνατό ψυχογραφημα που πατάει πάνω σε αρτια σκιαγραφημενους χαρακτήρες και μια υπόθεση που πάει βαθιά στον χρόνο, σκαλίζοντας πληγες, καταστρέφοντας ψυχές, παίζοντας με την ίδια την ουσία και την αντίληψη του κόσμου που μας περιβάλλει.
[09/03/2022] Pinta.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εισβάλει μέσα σου σε πολλαπλά επίπεδα, δημιουργώντας τόση αισθητηριακή φόρτωση, που κατά διαστήματα χρειάζεται να σταματάς για να πάρεις μια ανάσα. Αλλά και πάλι είναι τόσο έντονο το σύνδρομο της στέρησης που ξαναγυρνας στην ανάγνωση σχεδόν χωρίς να το αντιληφθείς. Αστυνομικό, αισθηματικό, ψυχολογικό στοιχείο, όλα δίνουν τη δική τους χροιά στην υπόθεση, συνθέτοντας ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο μυθιστόρημα.
[13/12/2021] Maria Panagiotou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Δεν είμαι και πολύ σίγουρη τι ακριβώς θα μπορούσα να πω γι'αυτό το βιβλίο. Ίσως ότι είναι απλώς ένα ξεχωριστό βιβλίο, αλλά μάλλον θα πρέπει να τεκμηριώσω τον λόγο που το πιστεύω αυτό.
Ασφαλώς είναι οι ιδιαίτεροι χαρακτήρες που του δίνουν στιβαρό σώμα και έντονη δυναμική, η πλοκή που ξετυλίγεται αργά ανάμεσα από τις σκέψεις και τις ενοχές του καθενός, τα γεγονότα που άλλοτε προλαμβάνουν και άλλοτε υποδαυλίζουν τη δράση, οι ζωντανοί διάλογοι με τους από χρόνια νεκρούς. Όλα και όλοι παίρνουν ζωή και λόγο εκεί μέσα, και οι ζωντανοί, και οι νεκροί, και τα φαντάσματα, και οι θεοί.
Μπορεί ένας Θεός να πεθάνει; Ασφαλώς. Όταν τον ξεχάσεις. Ή όταν τον σκοτώσεις.
Σίγουρα ένα ξεχωριστό βιβλίο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ)
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€19.80 €8.91
(-55%)
Κερδίζετε €10.89

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS