Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ

Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ

+
-
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΥ
Κωδ. Πολιτείας: 2540-4445
Τιμή Έκδοσης
€18.40
Τιμή Πολιτείας
€12.88
(-30%)
Κερδίζετε €5.52


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα κοινωνικό θρίλερ μυστηρίου, ένα επικίνδυνο ταξίδι από την Αθήνα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, γεμάτο συναίσθημα, αγωνία, συνωμοσίες, με μια απρόβλεπτη διαδρομή.
Δέκα χρόνια μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού, η Νίκη, μια σαραντάχρονη, δυναμική και υπερευφυής Ελληνίδα επιστήμονας, προσπαθεί να ολοκληρώσει τη διατριβή της που αφορά ένα πρόγραμμα προβλέψεων καταστροφών, έναν σύνθετο αλγόριθμο που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφή της. Παράλληλα εργάζεται για το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, σε μια περίοδο ενός νέου ψυχροπολεμικού κλίματος στην Ευρώπη, και ως μόνη μητέρα προσπαθεί να ισορροπήσει τη σχέση με τον γιο της.
Η απρόσμενη δολοφονία του Σουηδού συνεργάτη της την κάνει να αντιληφθεί ότι το πρόγραμμα που δημιουργεί είναι περιζήτητο και αναγκάζεται να ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι στα φιόρδ, τα κανάλια, τα όμορφα τοπία και τους πολυσύχναστους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων για να βρει τα κατάλληλα άτομα που θα τη βοηθήσουν να το ολοκληρώσει. Όμως οι απειλές και οι μυστηριώδεις άνθρωποι θα την κυνηγήσουν μέχρι τέλους... (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601436890
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων704
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΛΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2540-4445
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[19/03/2023] ameintasi.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτική κινηματογραφική πλοκή. Κονωνικο-πολιτικό θρίλερ που διαβάζεται χωρίς ανάσα από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα, γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Μια ρεαλιστική προσέγγιση του σύγχρονου κόσμου που αναδυκνύει την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ των λαών και των κρατών για να υπάρξει ενα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας και τα παιδιά μας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
CARLAN AUDREY
€16.60 €6.64
(-60%)
Κερδίζετε €9.96
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS