Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ // ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΑΛΟΟΥΝ

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΑΛΟΟΥΝ

+
-
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-4563
Τιμή Έκδοσης
€11.10
Τιμή Πολιτείας
€7.77
(-30%)
Κερδίζετε €3.33


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ιστορία που αφηγείται αυτό το βιβλίο συμβαίνει σε τρεις νεοϋορκέζικες γειτονιές. Στην Τσάινατάουν στην Κουζίνα της Κόλασης και στην Κρεαταγορά, στο δυτικό Μανχάτταν. Είναι το 1989: η χειρότερη χρονιά για την πόλη της Νέας Υόρκης. Μέσα στην αποπνικτική ζέστη και κάτω από τη βροχή, οι μισοχαλασμένες επιγραφές του νέον αναβοσβήνουν πάνω από σκοτεινές τζαμαρίες πίσω από τις ίδιες τζαμαρίες συμβαίνουν εγκλήματα. Τα μυστήρια δεν αποκαλύπτονται οι απαντήσεις μοιάζουν με κινούμενους στόχους και η ιστορία με κινέζικα κουτιά: όταν ανοίγεις το ένα, βρίσκεις μέσα ένα μικρότερο και στο τέλος ένα μικρότερο, επτασφράγιστο. Γίνονται επτά φόνοι οι ζωές των θυμάτων παραμένουν διφορούμενες, αν όχι μυστικές ένας άνθρωπος μαθαίνει να βαδίζει ένα κορίτσι ταξιδεύει ψάχνοντας κάτι και βρίσκοντας τον έρωτα και τον θάνατο μια εκκεντρική γηραιά κυρία ζει στα βάθη του Μπρούκλυν ανάμεσα σε σκονισμένα αντικείμενα και αρχαία χειρόγραφα. Μερικά γεγονότα συμβαίνουν μπροστά σ' ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στην κινέζικη συνοικία, μερικά μπροστά σ' ένα παράθυρο με θέα νταλίκες απ' όπου τη νύχτα ξεφορτώνουν τα σφαγμένα ζώα άλλα γεγονότα συμβαίνουν μπροστά σ' ένα τρίτο με θέα μια ρημαγμένη γειτονιά στο Μπρούκλυν. Στο εργοστάσιο που φτιάχνει κουλουράκια της τύχης ακούγονται προφητείες και στις στοές του υπογείου της Νέας Υόρκης φημολογείται ότι κυκλοφορούν βρυκόλακες. Τα "Κινέζικα κουτιά" είναι θραύσματα της ζωής ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ, του Στούαρτ Μαλόουν, που κυνηγάει μια χίμαιρα καθώς περιπλανιέται, υπνοβατώντας, στη Νέα Υόρκη που είναι κάτι περισσότερο από μια μητρόπολη που είναι μια κατάσταση του μυαλού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601621388
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ 214
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2018
Αριθμός σελίδων320
Διαστάσεις19x14
Κωδικός Πολιτείας3330-4563
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sdontis

Κριτικές για το προϊόν

[12/10/2022] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή - τη καθημερινότητα - ενός ντετέκτιβ και μίας συνεργάτιδας του. Δεν είναι αστυνομικό μυθιστόρημα. Δεν μπορώ να πω πως, μου άρεσε ο τρόπος γραφής της συγγραφέως.Για τον κύριο χαρακτήρα - αλλά και τους υπόλοιπους - νιώθεις, τελειώνοντας το βιβλίο, ότι δεν τον ξέρεις καλά. Γενικά τελειώνοντας το βιβλίο, νιώθεις , ότι κάτι λείπει. Ίσως το τέλος να είναι κάπως απότομο.Σε πολλά σημεία του βιβλίου, δίνονται κάποιες πληροφορίες , οι οποίες με το τρόπο τους , μάλλον κουράζουν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΥΓΙΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ
HELLER RACHAEL
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20
ΛΟΥΚΡΗΤΙΟΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΙΚΡΟ ΣΧΗΜΑ)
LUCRETIUS
€14.31 €7.16
(-50%)
Κερδίζετε €7.15

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS