Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ( ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 25 /ΣΕΙΡΑ )

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

+
-
SAPIENZA GOLIARDA
Κωδ. Πολιτείας: 3330-5574
Τιμή Έκδοσης
€20.90
Τιμή Πολιτείας
€14.63
(-30%)
Κερδίζετε €6.27


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Γεννημένη το 1900 στη Σικελία, η Μοντέστα είναι το κακοποιημένο παιδί μιας δυστυχισμένης, πάμφτωχης οικογένειας. Στα εννιά της χρόνια στέλνεται στο μοναστήρι και η μοίρα της μοιάζει προδιαγεγραμμένη: στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει μια απλή καμαριέρα. Όμως η νεαρή Μοντέστα είναι μια γυναίκα με εξαιρετική δύναμη, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, δίψα για τη γνώση και τη φιλήδονη πλευρά της ζωής. Και μ' αυτά τα εφόδια γκρεμίζει όλα τα στεγανά μέχρι την κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας: εκκλησία, ηθική, παραδόσεις, πολιτικές πεποιθήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις... Η Τέχνη της χαράς είναι η ιστορία της ζωής μιας μοναδικής γυναίκας και συνάμα η ιστορία του θυελλώδους εικοστού αιώνα.
Ξεχασμένη είκοσι χρόνια σε ένα συρτάρι μετά από σειρά ανεπιτυχών προσπαθειών έκδοσης, η Τέχνη της χαράς της Γκολιάρντα Σαπιέντσα πρωτοεκδόθηκε τελικά το 1998, δυο χρόνια μετά τον θάνατο της συγγραφέως. Μεταφράστηκε στα γαλλικά το 2005 με τεράστια επιτυχία και έκτοτε μεταφράζεται συνεχώς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ένα μεγάλο ιταλικό μυθιστόρημα στο οποίο το έπος, η ιστορία και το οικογενειακό χρονικό συνυφαίνονται και διαδέχονται το ένα το άλλο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η Σαπιέντσα είναι η αιρετική πριγκίπισσα του ιταλικού εικοστού αιωνα" (Le Monde)
"Για ποιο λόγο πρέπει να διαβάσει κανείς οπωσδήποτε το βιβλίο αυτό; Γιατί είναι ένας ύμνος στη χαρά. Στην πιο καθαρή μορφή της, στη χαρά που γεννιέται από τη συνειδητοποίηση της ύπαρξης του εαυτού αλλά και της ύπαρξης αυτών (ανθρώπων και πραγμάτων) χωρίς τους οποίους η ευτυχία θα ήταν αδύνατη. Οι πιο τραγικές και οι πιο λαμπρές στιγμές του εικοστού αιώνα φωτίζονται εδώ από ένα διαφορετικό φως και τα γεγονότα που τον χαρακτηρίζουν -πόλεμοι, επαναστάσεις, επιστήμη και τεχνολογία, τέχνη και φιλοσοφία- φέρουν εδώ τα σημάδια μιας γυναίκας, της Μοντέστα, που αναλαμβάνει να εκφράσει τις ελπίδες και τη βούληση όλων των άλλων γυναικών" (Luca Orsenigo, Corriere della Sera)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςL' ARTE DELLA GIOIA
ISBN139789601626215
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων728
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΠΕΛΕΓΚΡΙΝΟ ΑΝΤΖΕΛΟ
ΜετάφρασηΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΚΑΛΑ ΑΡΕΤΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΠΙΕΝΤΖΑ ΓΚΟΛΙΑΡΝΤΑ
Κωδικός Πολιτείας3330-5574
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
TAYLOR LAINI
€18.61 €8.37
(-55%)
Κερδίζετε €10.24
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
SCHWEBLIN SAMANTA
€8.70 €4.35
(-50%)
Κερδίζετε €4.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS