Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΔΩΝ ( ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 202 /ΣΕΙΡΑ )

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΔΩΝ

+
-
SOMOZA JOSE-CARLOS
Κωδ. Πολιτείας: 3330-5184
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Ελίσα Ρομπλέδο, νεαρή καθηγήτρια θεωρητικής φυσικής σε πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, έχει ένα παλιό μυστικό που τη βασανίζει. Όταν ένα πρωινό καταλαβαίνει ότι πρέπει να το βάλει στα πόδια για να σωθεί, ζητάει τη βοήθεια ενός συναδέλφου της από το Ινστιτούτο, του μοναδικού της φίλου. . . Μαζί του η Ελίσα θα αρχίσει να θυμάται τα σημεία-κλειδιά όσων συνέβησαν όταν ήταν μαθήτρια του έγκριτου επιστήμονα Νταβίντ Μπλάνες. Οι έρευνες του Μπλάνες πάνω στη λεγόμενη «θεωρία των χορδών» ίσως να καθιστούσαν εφικτό το ταξίδι στο χρόνο, στο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας: στη σταύρωση του Ιησού ή ακόμα και στην εποχή των δεινοσαύρων όμως, αντί γι' αυτό, έφεραν ένα απροσδόκητο και τρομακτικό αποτέλεσμα. Δέκα χρόνια αργότερα η Ελίσα θα προσπαθήσει να αποφύγει το θανάσιμο κίνδυνο που κυκλώνει την ίδια και όσους συμμετείχαν σε εκείνα τα πειράματα: ο κίνδυνος απορρέει από την αδυσώπητη καταδίωξη μιας ομάδας αποφασισμένης να μάθει όλα τα μυστικά, καθώς και από την απειλή ενός άγνωστου εχθρού που έχει στόχο την εξόντωσή τους. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςZIG ZAG
ISBN139789601627656
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2012
Αριθμός σελίδων560
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΟΜΟΘΑ ΧΟΣΕ-ΚΑΡΛΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3330-5184
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

nina12, marou380

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Saligari, amenelao, athkleis

Κριτικές για το προϊόν

[25/01/2024] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το βιβλίο μου άρεσε. Ήταν ένα ωραίο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Η γραφή του συγγραφέα είναι πολύ καλή. Δημιουργεί αγωνία και σε κάνει να μην μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις. Η ιστορία επίσης είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η βάση είναι μία υπαρκτή θεωρία της φυσικής. Αυτό που δεν μου άρεσε τόσο, ήταν το τέλος.Ενώ στην αρχή η ιστορια είναι πολύ καλή χωρίς κενά, στο τέλος υπάρχουν σημεία , τα οποία είναι κάπως προβληματικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ένα πολύ καλό βιβλίο του είδους.
[18/01/2014] mikuku.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Με κούρασε η έντονη και συνεχόμενη προσπάθειά του να σε κρατήσει σε αγωνία, πετώντας σε κάθε τέλος ενότητας σπόντες και υπονοούμενα για την συνταρακτική συνέχεια, ωστόσο οφείλω να ομολογήσω πως έχει ωραίο λόγο, με πρωτότυπες παρομοιώσεις και καθόλου βαρετή ή μακροσκελή αφήγηση και παρενθέσεις. Το φινάλε ήταν το μοναδικό που δεν είχα φανταστεί και με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι το τέλος δεν είναι "happily ever after", κάτι που συνηθίζει και ο - αγαπημένος μου - Stephen King.
[16/10/2013] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο Somoza έχει ένα ιδιαίτερο στιλ συγγραφής. Τον γνώρισα τυχαία με το η Γυναίκα με το νούμερο 13...Ακολούθησε αυτό και παρόλο που αναγνώρισα τη γνωστή μεθοδό του, δεν το άφησα από τα χέρια μου, μόνο όταν τελείωσε. Σε συναρπάζει να διαβάζεις για τις θεωρίες σχετικά με το χρόνο, τη θεωρία των χορδών, αλλά δεν περιμένεις σε καμία περίπτωση την εξέλιξη. Ταλαντούχος ο Σομοζα να σε κρατάει σε πλήρη αγωνία, αν και όπως και στο προηγούμενο βιβλίο του, το τελευταίο κεφάλαιο δεν του ''βγαίνει'' πολύ καλά. Είναι σαν να διστάζει να δημιουργήσει ένα μεστό ''τέλος'' που συντρέχει με την προηγούμενη ιστορία του. Τώρα. αδημονώ να διαβάσω το αμέσως επόμενο του!
[20/11/2012] marou380.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
το βιβλιο ειναι απιστευτο.. τοσο καθηλωτικο, που δεν μπορουσα να το αφησω απ τα χερια μου... το προτεινω ανεπιφυλακτα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΛΟΥΒΡΟ - ΠΑΡΙΣΙ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60
Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ
LUECKE RICHARD
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS