Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΄ΜΑΘΑ, ΜΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ( ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ 237 /ΣΕΙΡΑ

ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ 'ΜΑΘΑ, ΜΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-5104




Παρουσίαση

«Αν είχαμε δύο ζωές, δε θα σκεφτόμουν ποτέ να γράψω τούτο το μυθιστόρημα. Δε θα ωφελούσε ούτε εσάς ούτε εμένα. Θα ζούσαμε την πρώτη μας ζωή σαν πρόβα, σαν δοκιμή, για να μάθουμε να ζήσουμε όπως θα θέλαμε τη δεύτερη. Αν πεθαίναμε δυο φορές, είναι σχεδόν βέβαιο ότι τη δεύτερη θα πεθαίναμε καλύτερα από την πρώτη. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Η ζωή μας είναι μόνο μία, και μάλιστα μικρής διάρκειας. Αυτό το θέατρο μπορούμε να το παίξουμε μόνο μια φορά. Χωρίς πρόβα, χωρίς δοκιμή. Γι' αυτό, πρέπει να το παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα και για μας τους ίδιους και για όσους αγαπάμε» Δ.Μ.

Ο καθηγητής Νίκος Αλεξίου προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αν ζούσε έναν εφιάλτη στον ύπνο του ή την ωμή πραγματικότητα. Ξαφνικά ένιωσε πως κατέρρευσε ένα κομμάτι του εαυτού του: η υπερηφάνεια που ένιωθε κάθε φορά που σκεφτόταν ότι θ' άφηνε πίσω κληρονομιά του την Άννα μετατράπηκε σε αγωνία, ίσως και ενοχή. Το μυαλό του και η ψυχή του βασανιστικά αναζητούσαν αυτοκριτική και λύση. Έπρεπε τώρα να ψάξει από την αρχή, καρέ καρέ, τη ζωή της Άννας και τη δική του ευθύνη σ' αυτή. Μόνη σωτηρία της ψυχής του ήταν η μετάνοια. Να της ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε ή δεν έκανε και την έφτασαν ως εδώ, να βρει τι ξέχασε να της μάθει. Κι αν μπορούσε, να της το μάθει έστω και τώρα. Πριν να είναι αργά. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601627793
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ 237
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2012
Αριθμός σελίδων376
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας3330-5104
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

alkis73, sdontis, ioannapap, Anastasia Litsa

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

sdontis, ΑΓΑΠΗ, vtsiouflias, Anastasia Litsa , kkrikzonis, exastal, Μαρία Ταλασλή , Summerwind, ΤΖΕΛΑΣ

Κριτικές για το προϊόν

[15/04/2023] Kaza Nikolaos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απευθύνεται κυρίως σε συγκεκριμένο εύρος ατόμων τύπου Λύκειο με Φοιτητές. Πολύ ωραίες παρομοιώσεις και τρόπος σκέψης με σκοπό την ανύψωση του εαυτού και την αυτο - πραγμάτωση μέσα από ρεαλιστικούς στόχους.
[22/10/2018] ioannisand.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
ενα βιβλιο που πρεπει να διαβαστει, κυριως απο νεους, καθως αποτυπωνει μεσα απο την πενα του καθηγητη Μπουραντα την κατασταστη της πραγματικοτητας των διοικησεων των ελληνικων ΑΕΙ (πανεπιστημιων) και του δημοσιου τομεα - εμπνευστικο για νεα αλλαγη.
[27/08/2013] simoskou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Φαντάζομαι ότι μπορεί να επηρεάσει θετικά ανθρώπους που σχεδιάζουν τωρα τη ζωή και την καριέρα τους. Για μένα οι ήρωες του βιβλίου είναι υπερβολικά τέλειοι άρα ψεύτικοι, άρα αχώνευτοι.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
€20.00 €7.00
(-65%)
Κερδίζετε €13.00
ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ
MEAD RICHELLE
€20.28 €8.11
(-60%)
Κερδίζετε €12.17

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS