Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ( ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 215 /ΣΕ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ

+
-
BIRKEGAARD MIKKEL
Κωδ. Πολιτείας: 3330-5656
Τιμή Έκδοσης
€22.40
Τιμή Πολιτείας
€15.68
(-30%)
Κερδίζετε €6.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Φανταστείτε ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να επηρεάσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας όταν διαβάζετε ή όταν σας διαβάζουν εκείνοι ένα βιβλίο δυνατά. Ότι μπορούν να σας σαγηνέψουν με τις πιο φανταστικές ιστορίες, αλλά και να σας χειραγωγήσουν να σκεφτείτε ακριβώς αυτό που επιθυμούν εκείνοι.
Φανταστείτε ότι τα παλιά βιβλία κρύβουν ισχυρές δυνάμεις, που απλώς περιμένουν να αφυπνιστούν...
Όταν ο Λούκα Καμπέλι πεθαίνει ξαφνικά και βίαια, ο γιος του, ο δικηγόρος Γιον, κληρονομεί το παλαιοβιβλιοπωλείο "Libri di Luca" στην Κοπεγχάγη. Ο Γιον δεν έχει δει τον πατέρα του εδώ και είκοσι χρόνια, ύστερα από την αυτοκτονία της μητέρας του.
Μετά την κηδεία του Λούκα, ο Γιον μυείται σε ένα μυστικό στο υπόγειο του παλαιοβιβλιοπωλείου: Ο Λούκα ήταν ηγέτης της Εταιρείας Βιβλιόφιλων και των αποκαλούμενων Λετόρων - ανθρώπων με ιδιαίτερες δυνάμεις, που τους επιτρέπουν να επηρεάζουν τον κόσμο μέσω της ανάγνωσης.
Όταν ακολουθεί μια απόπειρα εμπρησμού του "Libri di Luca", είναι προφανές ότι κάποιος χρησιμοποιεί τον θάνατο του Λούκα ως αφορμή για να σφετεριστεί την εξουσία στην Εταιρεία Βιβλιόφιλων.
Ο Γιον και η Κατερίνα, βοηθός του Λούκα, αναλαμβάνουν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο. Αλλά ποιος από τους Λέτορες είναι ο προδότης; Ο μυστικοπαθής μεγιστάνας Κότμαν; Ο επιχειρηματίας πελάτης του Γιον, Ρέμα; Ή κάποιος άλλος άγνωστος; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ένα ιδιαίτερο μυθιστόρημα με πρωτίστως αστυνομικά και δευτερευόντως λογοτεχνικά στοιχεία, που θα επηρεάσει όλους ανεξαρτήτως τους αναγνώστες, κάνοντάς τους να αγαπήσουν τα βιβλία ακόμα περισσότερο, αλλά και που παράλληλα αναδεικνύει την πραγματική αξία των βιβλίων. (Στέφανος Ξένος, diavasame.gr)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLIBRI DI LUCA
ISBN139789601632469
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2010
Αριθμός σελίδων496
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΛΟΒΥΡΝΑΣ ΛΥΟ
ΕπιμέλειαΠΑΝΑΓΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΙΡΚΕΓΚΟΡ ΜΙΚΕΛ
Κωδικός Πολιτείας3330-5656
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[16/11/2020] Ssotiriaa.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αυτό το σχόλιο γράφεται στις 3.30 το πρωί. Μόλις το τελείωσα. Ξεκίνησα στις 10 κ 20. Ένα από τα ελάχιστα βιβλία που δε μπόρεσα να σταματήσω να διαβάζω. Νιώθω ταραγμένη ακόμα. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί έτσι η υπόθεση. Απίστευτο, ανατρεπτικό, καθόλου προβλέψιμο· ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει στην επόμενη παράγραφο ποσό μάλλον στα επόμενα κεφάλαια. Όπως σ’ όλα τα βιβλία, και δεν περιμένω κανείς να διαφωνήσει, μετά τα πρώτα κεφάλαια νιώθεις σαν να βαριέσαι γιατί σκέφτεσαι αν αξίζει να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό το βιβλίο. Δεν πρόλαβα να κάνω πολλές τέτοιες σκέψεις καθώς με συνεπήρε η ιστορία. Σχετικά με το τέλος: επίλογοι του τύπου Μετά γύρισαν σπίτι τους και έγινε... κ μετά από 3 μήνες... αρμόζουν μόνο σε παραμύθια. Έχοντας διαβάσει πολλά βιβλία, τα αγαπημένα που έχουν παρόμοιο τέλος. Στην αρχή κ γώ το κατέκρινα κ το αξιολογούσα αρνητικά, αλλά σταδιακά αρχίζω να καταλαβαίνω το γιατί... Η σχέση μου με αυτό το βιβλίο είναι από αυτές που θες χρόνο να τις ξεπεράσεις μέχρι να πας στην επόμενη, αλλά ταυτόχρονα θες να ξεκινήσεις μια καινούργια, όχι τόσο για να την ξεπεράσεις, όσο για να συνηθίσεις την απώλεια.
[06/04/2020] Theodoros_g.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Πρόκειται γιά ἕνα βιβλίο τίμιο. Αὐτό πού γράφει στό ὀπισθόφυλλο, αὐτό ἀκριβῶς πραγματεύεται. Ἡ κεντρική ἰδέα εἶναι ἐνδιαφέρουσα, οἱ περιγραφές πολύ ἀναλυτικές. Πλήν ὄμως λείπει τό "κάτι", τό συναίσθημα, ἡ ἀνατροπή, τό περιεχόμενο καί οἱ χαρακτῆρες, γιά νά γίνει "ὁλοκληρωμένο" βιβλίο καί ὄχι ἀπλῶς τό κείμενο σεναρίου χολλυγουντιανῆς ταινίας. Ἡ ζεστή βιβλιοφιλική ἀτμόσφαιρα πού κατακλύζει τίς πρῶτες 5-6 σελίδες, δίνει τή σειρά της σέ εκατοντάδες ἄλλες προβλέψιμης ἀνούσιας -δῆθεν συναρπαστικῆς- ἐξἐλιξης. Ἠμι-ἀστυνομικό, ἠμι-φανταστικό, ἠμι-... γι'αὐτό τό βαθμολογῶ μέ 2/5.
[05/09/2016] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Είναι ένα βιβλίο φαντασίας, καλογραμμένο και με αρκετά ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα.Εξελίσσεται με γρήγορο ρυθμό.Το τέλος, περίμενα, να είναι κάπως καλύτερο, για αυτό και του βάζω τρία αστέρια.Σε κάθε περίπτωση, πάντως , νομίζω ότι αξίζει.Το προτείνω, σε όσους, αρέσει , να διαβάζουν μυθιστορήματα φαντασίας.
[08/02/2016] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μόλις το τελείωσα και στην κυριολεξία το..ρουφηξα! Αν και είναι φανερό για το ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης,είναι τόσο καλογραμμένο και καθόλου κουραστικό. Αξίζει να το διαβασετε!
[06/09/2013] AnMakr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ωραίο βιβλίο, απολαυστικό, κάνει όμως αισθητή την απειρία του συγγραφέα. Από αυτά που μιλάνε για βιβλιοφάγους, αλλά με έναν τρόπο που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί: τα βιβλία είναι αντικείμενα γνώσης και δύναμης, όπως και να το πάρει κανείς. Η αφήγηση ξεκινάει πολύ δυνατά, συνεχίζει λίγο αργά, κάπου δεν λείπει η κοιλίτσα, ούτε το ξεφούσκωμα του τέλους, όμως προσωπικά θα μου μείνει αξέχαστο.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98
ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
RILKE RAINER-MARIA
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS