Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

COOPER GLENN
Κωδ. Πολιτείας: 3330-6085




Παρουσίαση

Υπάρχουν μυστικά που πρέπει να παραμείνουν θαμμένα... Εννιά άνθρωποι βρήκαν βίαιο θάνατο στη Νέα Υόρκη, θύματα ενός τρομαχτικού κατά συρροή δολοφόνου που κυκλοφορεί ελεύθερος σπέρνοντας τον τρόμο. Εννιά ξένοι που δεν τους συνδέει τίποτα, παρά μόνο αυτό: οι καρτ ποστάλ από το Λας Βέγκας που ανακοινώνουν τη μέρα του θανάτου τους. Την υπόθεση θα αναλάβει ένας πράκτορας του FBI με ταραχώδες παρελθόν και πρόβλημα αλκοολισμού, ο οποίος δεν έχει τίποτα να χάσει πια... Εγκαταλειμμένος σ' ένα μοναστήρι είναι ένας ανεπιθύμητος γιος που γεννήθηκε την καταραμένη έβδομη μέρα του έβδομου μήνα του έτους 777... Απροετοίμαστη για μια μνημειώδη ανακάλυψη είναι μια μεταπολεμική αποστολή που ερευνά τις κρύπτες μιας μυστικής μεσαιωνικής κοινωνίας... όμως όλα οδηγούν σ' ένα μυστικό βουτηγμένο στο πεπρωμένο, στην ιστορία, στο κακό, στην πίστη και σιη διαφθορά... και σε μια τρομαχτική αλήθεια που δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ποτέ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLIBRARY OF THE DEAD
ISBN139789601635675
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2011
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΤΑΞΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΕπιμέλειαΤΣΩΛΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΥΠΕΡ ΓΚΛΕΝ
Κωδικός Πολιτείας3330-6085
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[23/06/2018] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Δυστυχώς του βάζω δύο αστέρια. Και λέω "δυστυχώς" γιατί το βιβλίο απέκτησε ενδιαφέρον στη 200η περίπου σελίδα. Ήμουν έτοιμη να το παρατήσω να πω την αλήθεια. Μου φάνηκε πολύ κουραστικό μέχρι εκείνη τη σελίδα, είχε πολλές ανούσιες λεπτομέρειες. Γυρνούσα σελίδες στο χαμό, γιατί απλά με κούραζε ο τρόπος γραφής, χωρίς να βγω καθόλου από τη ροή της ιστορίας. Κρίμα, αν όλο το βιβλίο όπως το δεύτερο μισό του, θα του έβαζα 4 αστέρια.
[21/12/2016] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Είναι ένα βιβλίο μυστηρίου και φαντασίας, το οποίο είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο.Ο συγγραφέας γράφει πολύ ωραία.Γενικά , η ιστορία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, που κάνει το βιβλίο ακόμα πιο ενδιαφέρον.
[15/02/2015] sakmoy29.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολυ ωραια ιστορια χωρις να κουραζει τον αναγνωστη.Οσοι ειναι φαν του ειδους αυτου θα το λατρεψουν.Το φιναλε συγκλονιστικο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΥΠΤΑ
ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€49.77 €19.91
(-60%)
Κερδίζετε €29.86
ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS