Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ ΓΥΜΝΗ (ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ)

Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ ΓΥΜΝΗ

+
-
HORNBY NICK
Κωδ. Πολιτείας: 3330-5916
Τιμή Έκδοσης
€15.97
Τιμή Πολιτείας
€11.18
(-30%)
Κερδίζετε €4.79


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Άννι και ο Ντάνκαν έχουν ταιριάξει με απόλυτη φυσικότητα, όπως τα κομμάτια ενός παζλ. Ωστόσο, η παθιασμένη εμμονή του Ντάνκαν με τον Τάκερ Κρόου, έναν μονόχνοτο και βασανισμένο Αμερικανό ροκ σταρ, δεν τους άφησε ποτέ χρόνο για κάτι άλλο πιο εποικοδομητικό. (. . .) Η δισκογραφική εταιρεία του Τάκερ κυκλοφορεί αιφνιδίως έναν δίσκο με unplugged εκτελέσεις των πιο διάσημων τραγουδιών του, από το θρυλικό άλμπουμ Τζούλιετ είναι η πρώτη κυκλοφορία του Τάκερ εδώ και δεκαετίες. Η κυκλοφορία του δίσκου φέρνει απρόσμενες εξελίξεις: η Άννι αδυνατεί να δει τι καλό έχουν οι unplugged εκτελέσεις, ή γιατί είναι καλύτερες από τις πρωτότυπες, και ο Ντάνκαν βρίσκει παρηγοριά στο κρεβάτι μιας άλλης γυναίκας. Τότε, η Άννι νιώθει επιτέλους ελεύθερη να τον πετάξει έξω. Ο Ντάνκαν όμως δεν έχει δει ακόμα τα χειρότερα: Η Άννι δεν είναι η μόνη που έχει αρνητική γνώμη για τον δίσκο. Όταν αποφασίζει να δημοσιεύσει την άποψή της στον ιστότοπο των φανατικών θαυμαστών του Τάκερ, δέχεται ένα μέιλ από τον πιο απίστευτο αποστολέα: τον Τάκερ Κρόου αυτοπροσώπως. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

«Ήδη από το Highfidelity (Πατάκης 1996) έχει αποδείξει πως είναι ένας έξυπνος και σταράτος αφηγητής της γενιάς της ποπ κουλτούρας, αυτής που βαπτίστηκε στους στίχους και στα τραγούδια και που δε θα επιτρέψει ποτέ στις ροκ αφηγήσεις να παλιώσουν. Ξέρει να εντοπίζει και να αναδεικνύει τρυφερά και ειρωνικά το συναισθηματικό φορτίο που επενδύεται στη μουσική, και δεδομένου ότι τόσο αυτός, όσο και οι ήρωές του μεγαλώνουν και ακόμα δυσκολεύονται και να πουν όσα εννοούν, αλλά και να εννοήσουν όσα λένε, αναρωτιέται γι' αυτά που μένει να κρατήσουν αφού το τραγούδι τελειώσει». (Νέλλη Βουτσινά, bookpress.gr, 18/11/2010)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςJULIET, NAKED
ISBN139789601637006
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 232
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2010
Αριθμός σελίδων390
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΡΝΜΠΙ ΝΙΚ
Κωδικός Πολιτείας3330-5916
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Despoina Anousaki, alex73, mosxou, Ron, psaroudaki, Nefeli Karapiperi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;
SCHULZ M. CHARLES
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS