Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 281 / ΣΕΙΡΑ)

ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ

+
-
MCEWAN IAN
Κωδ. Πολιτείας: 3330-6723
Τιμή Έκδοσης
€17.82
Τιμή Πολιτείας
€12.47
(-30%)
Κερδίζετε €5.35


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα συνηθισμένο σαββατιάτικο πρωινό, ο επιτυχημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Στίβεν Λιούις βγαίνει με την τρίχρονη κορούλα του για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Καθώς περιμένουν στην ουρά, η προσοχή του στιγμιαία αποσπάται και όταν, μετά από δευτερόλεπτα, στρέφεται προς την κόρη του, το παιδί έχει εξαφανιστεί. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει η αγωνιώδης αναζήτηση του χαμένου παιδιού και η περιδίνηση του πατέρα στο κενό της απώλειας που θα επηρεάσει βαθιά τη σχέση του με τη γυναίκα του, με την ψυχή του και με τον ίδιο τον χρόνο... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Είναι ο ΜακΓιούαν που όλοι περιμέναμε... το "Χαμένο παιδί" είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα στο οποίο μορφή και περιεχόμενο, θεωρία και πράξη είναι τόσο αριστοτεχνικά και αξεδιάλυτα συνυφασμένα, ώστε το μυθιστόρημα γίνεται η διατράνωση και ταυτόχρονα η επαλήθευση της ίδιας του της θέσης. Κι ακόμα είναι πολύ συγκινητικό, με αποκορύφωμα το όμορφο τέλος του". (The Guardian)
"Με τη σχεδόν αβάσταχτη αμεσότητα της γραφής του καθώς ανατέμνει την πραγματικότητα, με την απόκοσμη, παιγνιώδη ευφυΐα του... ο ΜακΓιούαν έγραψε ένα υπέροχο μυθιστόρημα". (Observer)
"Δυνατό και πανέμορφα γραμμένο". (Publishers Weekly)

"Μια πυρηνική οικογένεια που διαλύεται στα εξ ών συνετέθη και όλα ανατρέπονται: ο γάμος, η οικειότητα, η αντίληψη του χρόνου. Η σκληρή παιδική ηλικία και τα παιδικά αναγνώσματα. Η ελλιπής ενηλικίωση. Οι πρώτες δεξιότητες και πώς η εκμάθηση γραφής και ανάγνωσης τις ακυρώνουν, παράγοντας δυστυχείς ενήλικες. Οι ιδιότητες γονιού και παιδιού στο ίδιο πρόσωπο. Η καταγγελία της μεταθατσερικής Βρετανίας. Η ανικανότητα συμφιλίωσης της παιδικής φύσης με τη σκληρή πραγματικότητα. Η γλαφυρή και νοσταλγική αναδρομή σε εποχές ξεγνοιασιάς, τόσο σε ατομικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Κι εν τέλει, ένα χρονικό απώλειας της αθωότητας". (Από κείμενο του Νίκου Ξένιου στην BookPress.gr, 23/5/2012)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE CHILD IN TIME
ISBN139789601644295
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2013
Αριθμός σελίδων400
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΧΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕπιμέλειαΣΙΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΓΙΟΥΑΝ ΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας3330-6723
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mtoli, AliceInNowland, ελπιζω, dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

virna, Christostsiftsis, AliceInNowland, Karagiannidou, sharpblad3, marypavlou, titiki2109, papademm, MaggieO, chrysa60, orestisp

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ιστορία της γεύσης
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€44.00 €13.20
(-70%)
Κερδίζετε €30.80
ΛΕΞΙΚΟ ΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
€36.04 €18.02
(-50%)
Κερδίζετε €18.02

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS