Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΡΕΒΟΣ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ / ΣΕΙΡΑ)

ΕΡΕΒΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ LOGIN, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

POZNANSKI URSULA
Κωδ. Πολιτείας: 3330-6717




Παρουσίαση

Έρεβος ονομάζεται ένα βιντεοπαιχνίδι που περνάει μυστικά από τον έναν παίκτη στον άλλο, μέχρι που φτάνει στα χέρια του δεκαεξάχρονου Νικ. Οι κανόνες του είναι ασυνήθιστα αυστηροί: θα πρέπει να είσαι ολομόναχος όταν παίζεις, να μη μιλήσεις σε κανέναν γι' αυτό και να μην αποκαλύψεις σε κανέναν το ψευδώνυμό σου.
Μετά τα πρώτα βήματα στο Έρεβος, ο Νικ δεν αργεί να εθιστεί. Το παιχνίδι φαίνεται να διαθέτει νοημοσύνη και να γνωρίζει τα πάντα για τους παίκτες του, τους φόβους, τις προτιμήσεις και τους πόθους τους. Όταν όμως απαιτεί από τον Νικ να κάνει κακό σ' έναν άνθρωπο στον πραγματικό κόσμο, αυτός αρνείται και αποβάλλεται από το Έρεβος. Τότε θα ζητήσει τη βοήθεια της Έμιλυ, για να ξεσκεπάσουν όποιον βρίσκεται πίσω από το Έρεβος και χειρίζεται με τέτοιον τρόπο τις ζωές όλων τους. Τα όρια μεταξύ πραγματικού και εικονικού κόσμου θα καταργηθούν και οι δύο ήρωες θα βιώσουν τον τρόμο σε μια διαρκώς κλιμακούμενη ένταση, μέχρι την απρόσμενη λύτρωση στο τέλος. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

«Ένα μυθιστόρημα που φέρνει τον αναγνώστη αντιμέτωπο με το ερώτημα ποσό μακριά θα έφτανε ο ίδιος για ένα παρόμοιο παιχνίδι...» (από το σκεπτικό της επιτροπής του Jugendliteraturpreis)
«Όσο προκαλεί η ιδέα της Ποζνάνσκι ότι ένα βιντεοπαιχνίδι μπορεί να σε στρατολογήσει, άλλο τόσο τρομάζει, αλλά και γοητεύει» (Booklist)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςEREBOS
ISBN139789601648224
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2013
Αριθμός σελίδων536
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΣΠΑΡΔΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕπιμέλειαΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΟΖΝΑΝΣΚΙ ΟΥΡΣΟΥΛΑ
Κωδικός Πολιτείας3330-6717
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Θανάσιμη ενέδρα
JAMES PETER
€17.90 €8.95
(-50%)
Κερδίζετε €8.95
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ
ORWELL GEORGE
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS