Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΓΚΙΟΥΛΛΙΒΕΡ (SAVE THE STORY 8 / ΣΕΙΡΑ)

ΓΚΙΟΥΛΛΙΒΕΡ

(ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΟΟΥ)

SWIFT JONATHAN
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7554




Παρουσίαση

Πριν από κάπου τριακόσια χρόνια, ζούσε ένας άνθρωπος με παράξενο όνομα. Τον έλεγαν Λεμουέλ Γκιούλλιβερ. Ο Γκιούλλιβερ εργαζόταν ως γιατρός σε μεγάλα πλοία, που ξεκινούσαν από την Αγγλία και έκαναν τον γύρο του κόσμου για να αγοράζουν και να πουλούν αγαθά σε άλλες χώρες. Ήταν επικίνδυνη αυτή η δουλειά. Οι θάλασσες ήταν καμιά φορά άγριες και φουρτουνιασμένες, και τα πλοία ταξίδευαν συχνά σε μέρη που ούτε οι ναυτικοί γνώριζαν ούτε οι χάρτες περιλάμβαναν.
Στην Αγγλία, ο Γκιούλλιβερ είχε γυναίκα και παιδιά. Ήταν αναγκασμένος όμως να κάνει τα μακρινά αυτά δρομολόγια προκειμένου να βγάζει λεφτά, και εξάλλου έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και μεγάλη περιέργεια να γνωρίζει νέους τόπους.
Αυτή εδώ η ιστορία μιλά για τα ταξίδια του Γκιούλλιβερ: για τα ταξίδια που εξαιτίας τους έμελλε να ανακαλύψει τέσσερις εκπληκτικές νέες χώρες και να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που έβλεπε τους συνανθρώπους του.
Το πρώτο ταξίδι του Γκιούλλιβερ ήταν το 1699. Το πλοίο σαλπάρισε από το Μπρίστολ με προορισμό τις Δυτικές Ινδίες. Ήταν πολύ μεγάλη η διαδρομή. Αφού αρμένισαν όμως έξι μήνες, μια τρομερή συμφορά βρήκε το πλοίο: έπεσε πάνω σε έναν πελώριο βράχο καταμεσής του ωκεανού και καταστράφηκε εντελώς.
Πολλοί από τους ναυτικούς έχασαν τη ζωή τους, αλλά ο Γκιούλλιβερ κατάφερε να κολυμπήσει ως την ακτή ενός παράξενου νησιού. Μόλις μπόρεσε να συρθεί μέχρι την παραλία, αποκοιμήθηκε εξαντλημένος.
Όταν ξύπνησε, πολλές ώρες αργότερα, ανακάλυψε πως ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα και ανήμπορος να κουνηθεί. Ήταν δεμένος με εκατοντάδες γερά νήματα, ενώ ακόμα και τα μαλλιά του ήταν δεμένα στο έδαφος. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGULLIVER
ISBN139789601650869
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράSAVE THE STORY 8
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2015
Αριθμός σελίδων100
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΕπιμέλειαΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΕικονογράφησηODDI SARA
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΟΥΙΦΤ ΤΖΟΝΑΘΑΝ
Κωδικός Πολιτείας3330-7554
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

GIOTSU, maria tsadiraki, Λιάνα, ΦΜ70, christinay, Krvag, geopap1984, Nefeli Karapiperi, Christos Kitsos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΡΟΣ Τ' ΑΣΤΡΑ
ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
€18.55 €9.28
(-50%)
Κερδίζετε €9.27
Ο θάνατος πλησιάζει
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS