Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 330 / ΣΕΙΡΑ)

ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ

ΦΩΤΙΑ, ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

+
-
PIPERNO ALESSANDRO
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7467
Τιμή Έκδοσης
€18.61
Τιμή Πολιτείας
€7.44
(-60%)
Κερδίζετε €11.17


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αχώριστοι. Αυτό ήταν πάντα ο ένας για τον άλλο οι αδελφοί Ποντεκόρβο, ο Φίλιππο και ο Σάμουελ. Σαν τους παπαγάλους που δεν μπορούν να ζήσουν αν δεν είναι μαζί. Σαν τους αστείους φτερωτούς σούπερ ήρωες που απεικόνισε ο Φίλιππο στην πρώτη του ιστορία κινουμένων σχεδίων με το μολυβάκι του, το οποίο προοριζόταν για μεγάλες δόξες. Καμία αξία δεν έχουν οι διαφορές: η αναλγησία του Φίλιππο -που είναι αδιάφορος για κάθε είδους δραστηριότητα που δεν αφορά γυναίκες, φαγητό ή κινούμενα σχέδια- σε αντίθεση με την αποφασιστικότητα του Σάμουελ, ο οποίος διακρίνεται στις σπουδές, είναι προβληματικός στην τέχνη του έρωτα και προσανατολισμένος σε μια φιλόδοξη καριέρα στον κόσμο της οικονομίας.
Να όμως που η μοίρα τους αντιστρέφεται και για πρώτη φορά κάτι πάει να ραγίσει. Μέσα σε λίγους μήνες, ο Φίλιππο γίνεται κάτι παραπάνω από διάσημος: τα κινούμενα σχέδια του -μια καταγγελία για την κακοποιημένη παιδική ηλικία- που εξυμνούνται από κοινό και κριτική μετά από ένα θριαμβευτικό πέρασμα από τις Κάννες, τον καθιστούν σύμβολο, πρότυπο στο οποίο όλοι νιώθουν την ανάγκη να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους. Ταυτόχρονα ο Σάμουελ ζει μέρες κρίσης, ανάμεσα σε μια επισφαλή επένδυση κι ένα αισθηματικό αδιέξοδο, ολοένα και πιο καταστροφικό: την παραμονή του γάμου του ερωτεύεται παράφορα τη Λουντοβίκα, μια εσωστρεφή γόνο του περίκομψου Μιλάνου με αδυναμία στον αυτοερωτισμό...(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


"Μια μεγάλη και εξαιρετικά γοητευτική επιχείρηση απομυθοποίησης της οικογενειακής μνήμης. Των ηρώων του αλλά και καθενός από μας...." (Le Monde deς livres)

"Ο Πιπέρνο καπνίζει πίπα σαν τον Σιμενόν, διαβάζει σαν τον Φίλιπ Ροθ και γράφει για τον Προυστ. Διαβάζοντας τους Αχώριστους καταλαβαίνεις γιατί..." (Le Magazine Litteraire)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςINSEPARABILI
ISBN139789601651392
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2015
Αριθμός σελίδων488
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΚΑΛΑ ΑΡΕΤΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΙΠΕΡΝΟ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ
Κωδικός Πολιτείας3330-7467
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
STRANG GILBERT
€40.00 €16.00
(-60%)
Κερδίζετε €24.00
ΚΑΝΤ: Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
CASSIRER ERNST
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS