Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

+
-
HILL ANTONIO
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7267
Τιμή Έκδοσης
€18.61
Τιμή Πολιτείας
€13.03
(-30%)
Κερδίζετε €5.58


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΣΚΙΕΣ.
Νύχτα Θεοφανίων 2011. Ο αστυνόμος Έκτορ Σαλγάδο, σε διαρκή αγωνία εξαιτίας της εξαφάνισης της πρώην γυναίκας του, δεν καταφέρνει να κοιμηθεί και καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Τα ξημερώματα, του τηλεφωνεί ο καινούριος αστυνομικός που βρίσκεται στις διαταγές του: η γραμματέας του γενικού διευθυντή μιας γνωστής εταιρείας καλλυντικών έπεσε στις ράγες του μετρό. Η υπόθεση μοιάζει συνηθισμένη, αλλά με το πέρασμα των ημερών ο Σαλγάδο αρχίζει να ανακαλύπτει πως πίσω από την υποτιθέμενη αυτοκτονία κρύβεται ένα πολύπλοκο και επικίνδυνο πλέγμα ψεμάτων.
Στο μεταξύ, η αστυνομικός Λέιρε Κάστρο, αναγκασμένη να μένει σπίτι με άδεια εγκυμοσύνης, ενάμιση μήνα πριν από τον τοκετό, σκέφτεται κι εκείνη την ακόμη ανοιχτή υπόθεση της εξαφάνισης της Ρουθ. Είναι ένα μυστήριο στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί. Και παρότι στην κατάστασή της δε θα έπρεπε να αρχίσει έρευνα, ο χαρακτήρας της την προστάζει να μη σταματήσει, να επιμείνει, να ψάξει πίσω από τα προσωπεία που κρύβουν τα μεγαλύτερα κακά... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Εξαιρετικά δομημένοι χαρακτήρες, που κάνουν το δεύτερο βιβλίο με ήρωα τον επιθεωρητή Σαλγάδο να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει..." (Publishers Weekly)
"Το καινούριο φαινόμενο της αστυνομικής λογοτεχνίας". (La Vanguardia)
"Η επιστροφή του Μεσογειακού αστυνομικού". (El Pais)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLOS BUENOS SUICIDAS
ISBN139789601655130
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΙΛ ΑΝΤΟΝΙΟ
Κωδικός Πολιτείας3330-7267
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[31/08/2022] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Το βιβλίο αυτό, ως αστυνομικό μυθιστόρημα καθεαυτό (χωρίς να είναι και κάτι άλλο), έχει σημαντικές ατέλειες στα βασικά χαρακτηριστικά του είδους, όπως: το χτίσιμο της ιστορίας δεν έχει συγκεκριμένη δομή (για να μην πω ότι είναι αχταρμάς) ούτε κλιμακώσεις, η ροή του κειμένου είναι νωχελική, πλαδαρή, φλύαρη, χωρίς να κεντρίζεται το ενδιαφέρον του αναγνώστη, οι διάλογοι είναι ανούσιοι (μέχρι τη σελίδα 250 δεν υπάρχει παρά μόνο πολυλογία), οι δε λύσεις γίνονται από …. «από μηχανής θεούς»! (αν είναι δυνατόν σε αστυνομικό μυθιστόρημα!!!). Αλλά και η ανάγνωσή του δεν μου προξένησε ευχαρίστηση. Βρήκα να διαπερνάει το κείμενο κάτι σαν κατάθλιψη, μια βαριά σκιά να απλώνεται από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Προφανώς αυτό είναι το γράψιμο αυτού του συγγραφέα, βαρύ, μουντό αλλά και αφελές. Στη μεταφράστρια φαίνεται να αρέσει πάρα πολύ η φράση «φουρκισμένα (sic) σκυλιά», αναφερόμενη σε απαγχονισμένα σκυλιά, γι’αυτό και την επαναλαμβάνει συνέχεια. 1 αστεράκι και πολύ είναι.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€54.74 €21.90
(-60%)
Κερδίζετε €32.84
ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS