Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 315 / ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ

+
-
PELECANOS GEORGE
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7243
Τιμή Έκδοσης
€14.33
Τιμή Πολιτείας
€10.03
(-30%)
Κερδίζετε €4.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Στη διαδρομή ο Λούκας σκεφτόταν τη γυναίκα στην άκρη της μπάρας, την πρόκληση μιας νέας υπόθεσης, την προοπτική της αμοιβής, το κρεβάτι του που τον περίμενε. Σεξ, δουλειά, χρήμα κι ένα άνετο κρεβάτι. Όλα όσα ονειρευόταν όταν ήταν στο εξωτερικό. Δεν ήθελε κανείς κάτι παραπάνω. Έβαλε μικρότερη ταχύτητα και βρήκε ρυθμό. Ήταν μια καλή βραδιά, γεμάτη υποσχέσεις. Δεν μπορούσε να φανταστεί τι μπλέξιμο τον περίμενε."

Η δουλειά για τον Σπίρο Λούκας φαντάζει αρκετά απλή: να πάρει πίσω έναν πολύτιμο πίνακα, το Δίδυμο, που έκλεψε από την Γκρέις Κινκέιντ ο πρώην φίλος της. Ο Λούκας ειδικεύεται σε τέτοιου είδους υποθέσεις: βρίσκει ό,τι εξαφανίζεται, και μάλιστα διακριτικά. Όμως η Γκρέις θέλει κάτι ακόμα. Να βρει τον άντρα που την εξευτέλισε - έναν βίαιο εγκληματία, τον οποίο ακολουθεί τυφλά η μικρή συμμορία του. Ο Λούκας ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που ξέρουν πώς να παίρνουν αυτό που θέλουν, είτε πρόκειται να το πάρουν από έναν κυνηγημένο κλέφτη είτε από μια παντρεμένη γυναίκα. Και ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση, που ξέρει καλά ότι δεν πρόκειται να διαρκέσει, ενώ ταυτόχρονα κυνηγά έναν επικίνδυνο κακοποιό που δεν έχει τίποτα να χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει μια σκοτεινή πλευρά - κι ο Σπίρο Λούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δική του... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Είναι απίστευτο το πόσα σπουδαία πράγματα μπορεί να συγκεντρώσει ο Πελεκάνος σε ένα βιβλίο: πολυεπίπεδη πλοκή, εξαιρετικούς χαρακτήρες, εμπνευσμένους διαλόγους, απίστευτες περιγραφές..." (The New York Times Book Review)
"Ο Πελεκάνος είναι εθνικός θησαυρός..." (Dennis Lehane)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE DOUBLE
ISBN139789601660141
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΛΟΚΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΕπιμέλειαΜΠΡΑΤΣΟΣ ΑΓΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΤΖΟΡΤΖ
Κωδικός Πολιτείας3330-7243
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

boudas, dimitris917, Iosif, amenelao, Undhippie, thans21r, mvakakis, ΦΜ70, polmouk, Vakhus, sakoulios, panaliar, navasr21

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΖΑΚ ΛΑΚΑΝ
ROUDINESCO ELISABETH
€36.00 €16.20
(-55%)
Κερδίζετε €19.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS