Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΡΕΝΟΥ

Ο ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΡΕΝΟΥ

+
-
DIDIERLAURENT JEAN-PAUL
Κωδ. Πολιτείας: 3330-8057
Τιμή Έκδοσης
€10.90
Τιμή Πολιτείας
€7.63
(-30%)
Κερδίζετε €3.27


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Το περιεχόμενο λίγο μετρούσε για τον Γκυλαίν. Μόνο η πράξη της ανάγνωσης είχε σημασία για κείνον. Διάβαζε το κείμενο δυνατά, όποιο κι αν ήταν αυτό, με την ίδια παθιασμένη αφοσίωση. Και, κάθε φορά, η μαγεία λειτουργούσε. Καθώς οι λέξεις έφευγαν από τα χείλη του, έπαιρναν μαζί τους λίγη από την αναγούλα που τον έπνιγε καθώς πλησίαζε στο εργοστάσιο.»
Ο Γκυλαίν Βινιόλ δουλεύει σ' ένα εργοστάσιο πολτοποίησης βιβλίων. Κάθε πρωί, θέτει σε λειτουργία ένα φοβερό μηχάνημα, το Zerstor 500, το οποίο τρέφεται με τόνους από απούλητα βιβλία. Ζει μια πεζή ζωή, καθημερινά, όμως πηγαίνοντας στη δουλειά του, διαβάζει στους επιβάτες του τρένου των 6.27 το πρωί τις σελίδες που διέσωσε από τα ατσάλινα δόντια του τέρατος την προηγούμενη μέρα. Ώσπου ένα πρωί βρίσκει κάτω από το κάθισμά του στο βαγόνι του τρένου ένα στικάκι USB, το οποίο περιέχει ένα χειρόγραφο που θα του αλλάξει τη ζωή...
Μέσα σ' ένα σκηνικό σκληρής καθημερινότητας, μεταμορφωμένο από τη μαγεία ανεπανάληπτων χαρακτήρων, ξεπηδά ένα εκπληκτικό, σύγχρονο, ποιητικό και γενναιόδωρο παραμύθι, ένα από εκείνα τα βιβλία που σπάνια συναντάμε και, όταν τα βρούμε, τα κρατάμε για πάντα στην καρδιά μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Από έκπληξη σε έκπληξη και από ανατροπή σε ανατροπή. Είμαστε όλοι κατά κάποιο τρόπο αφηγητές του πρωινού τρένου» (L'Express)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE LISEUR DU 6H27
ISBN139789601663654
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2017
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΛΑΙΤΗ ΡΙΤΑ
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΚΑΛΑ ΑΡΕΤΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΙΝΤΙΕΛΟΡΑΝ ΖΑΝ-ΠΟΛ
Κωδικός Πολιτείας3330-8057
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

chris_kostopanagiotou, martio83

Κριτικές για το προϊόν

[27/02/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα απλό, αισιόδοξο, ρομαντικό, πραγματικά ξεχωριστό, γεμάτο εικόνες βιβλίο, που διαβάζεται σε μια μέρα και αναφέρεται στην αγάπη για τα βιβλία και τη φιλαναγνωσία, καθώς και στον φόβο για την απώλειά τους. Ένα σύγχρονο παραμύθι που απευθύνεται σε όσους εξακολουθούν να ονειρεύονται και να αναδεικνύουν τα σημαντικά μέσα στα ασήμαντα. Ο αναγνώστης, καθώς το διαβάζει, συγκινείται, ελπίζει, χαμογελά και στο τέλος συνειδητοποιεί ότι τα βιβλία, αλλά και η αγάπη, γενικότερα, μπορούν να μεταμορφώσουν τον άνθρωπο.
Πραγματικά εξαιρετικό!
[12/12/2020] kikujiro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Είναι από τα βιβλία που ομορφαινουν για λίγο την ζωή. Απέριττο, έξυπνο, γλυκόπικρο και αστείο ταυτόχρονα, είναι από τα βιβλία που θα νοσταλγούμε την πρώτη φορά που ανίδεοι το διαβάσαμε. 5 ολόκληρα αστεράκια και εξαιρετική επιλογή για δώρο. Πάρτε το πριν εξαντληθεί.
[20/11/2020] harikan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα μικρό διαμάντι!!!Η ζωή είναι ωραία και οι απλές ιστορίες τελικά σε συντροφεύουν για πάντα .Από τα βιβλία που θα θυμάμαι και θα αναπολώ τις στιγμές που πέρασα με τον Ντιντιελοράν .
[11/05/2020] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αυτή η γλυκύτατη βιβλιοφιλική νουβέλα μου άφησε τόσο καλά συναισθήματα που την βαθμολογώ με 5 αστέρια κυρίως γι αυτό τον λόγο. Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται χωρίς ανάσα ακόμα και από εμένα που δεν τα πάω και πολύ γρήγορα τα βιβλία που διαβάζω. Μια ανάγνωση που μου χάρισε ένα χαμόγελο σε όλη τη διάρκειά της. Ο λόγος είναι η ίδια η ιστορία που αφηγείται ο Ντιντιελοράν που είναι τόσο αισιόδοξη όσο πρέπει, τόσο αστεία όσο πρέπει αλλά συνάμα είναι και ρεαλιστική. Αυτό συμβαίνει παρά την εκκεντρικότητα κάποιων χαρακτήρων γιατί αυτοί είναι πραγματικοί και όχι χάρτινοι και η εκκεντρικότητά τους ζωντανή και αληθοφανής. Ταυτόχρονα θεωρώ ότι ο συγγραφλεας αποφεύγει να κάνει το μείγμα του γλυκανάλατο δουλεύοντας με λεπτότητα τους χαρακτήρες του και χρησιμοποιώντας με λιτό και ευδιάκριτο τρόπο συμβολισμούς και αλληγορίες.
Η μικρή φόρμα σε όλο της το μεγαλείο!!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
CLARKE ARTHUR
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
DELECROIX VINCENT
€5.00 €2.50
(-50%)
Κερδίζετε €2.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS