Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ [ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ]

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

+
-
DAZIERI SANDRONE
Κωδ. Πολιτείας: 3330-8176
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα παιδί εξαφανίζεται σ' ένα πάρκο έξω από τη Ρώμη. Λίγο πιο μακριά από το σημείο όπου το είδαν για τελευταία φορά, βρίσκεται νεκρή η μητέρα του, αποκεφαλισμένη. Ο εισαγγελέας και οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι δράστης είναι ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος, τελώντας σε κατάσταση παροξυσμού, σκότωσε και τον γιο του, κρύβοντας το πτώμα. Αλλά, όταν η Κολόμπα Καζέλλι φτάνει στον τόπο του εγκλήματος, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Κολόμπα είναι τριάντα χρόνων, όμορφη, αθλητική, σκληρή. Αλλά δεν είναι πια στην υπηρεσία εξαιτίας ενός τραγικού συμβάντος στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Κι όμως, εξακολουθεί να είναι αστυνομικός, και μάλιστα από τις καλύτερες. Το παλιό της αφεντικό το ξέρει και της ζητά να δουλέψει διακριτικά στην υπόθεση, ενώ τη φέρνει σε επαφή με τον Ντάντε Τόρρε, ο οποίος εξειδικεύεται στις εξαφανίσεις ατόμων και σε περιστατικά παιδικής κακοποίησης. Ο Ντάντε θεωρείται ιδιοφυΐα, αλλά οι απίστευτες ικανότητές του στην εξαγωγή συμπερασμάτων φημολογείται ότι είναι εφάμιλλες μόνο με τις φοβίες και την παράνοιά του. Όταν ήταν παιδί, είχε απαχθεί και, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, εκείνος μεγάλωνε φυλακισμένος σε μια σιταποθήκη, όπου την ανατροφή του είχε αναλάβει η μοναδική επαφή του με τον κόσμο, ένα μυστηριώδες άτομο που απαιτούσε από τον Ντάντε να τον αποκαλεί Πατέρα. Τώρα το αίτημα της Κολόμπα να τη βοηθήσει θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει τον χειρότερό του εφιάλτη. Διότι πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού, ο Ντάντε αναγνωρίζει το χέρι του Πατέρα. Αλλά, αν είναι έτσι, γιατί ο δεσμοφύλακάς του αποφάσισε να ξαναχτυπήσει μετά από τόσα χρόνια; Και η Κολόμπα μπορεί να έχει πραγματικά εμπιστοσύνη στον "σύμμαχό" της ή ο Ντάντε θα την παρασύρει σ' ένα κυνήγι φαντασμάτων; (Από την έκδοση)

"Αυτό το σαγηνευτικό βιβλίο κρατάει τον αναγνώστη σε αμφιβολία ως την τελευταία σελίδα. Και τώρα περιμένουμε με αγωνία το επόμενο". (Library Journal)
"Ο Ντατσιέρι έπλασε δύο από τους πιο αξιομνημόνευτους χαρακτήρες της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας, δύο τραυματισμένους και ευγενικούς ήρωες, αποφασισμένους να αντιμετωπίσουν το απόλυτο Κακό. Μπράβο!" (Jonathan Kellerman)
"Ένας σπάνιος θησαυρός..." (Jeffery Deaver)
"Ένα από τα πιο σύνθετα και αριστοτεχνικά νουάρ της εποχής μας". (Kirkus Reviews)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςUCCIDI IL PADRE
ISBN139789601663715
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2017
Αριθμός σελίδων622
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΑΤΣΙΕΡΙ ΣΑΝΤΡΟΝΕ
Κωδικός Πολιτείας3330-8176
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Σίκαλη, AndrianaBlack

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Σίκαλη

Κριτικές για το προϊόν

[09/09/2020] booksrgreat!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω κακό βιβλίο. Διαβάζεται ευχάριστα, οι χαρακτήρες αναλύονται, υπάρχει ενδιαφέρουσα πλοκή (μέχρι ενός σημείου)...
Όμως αισθάνομαι πως στο τέλος ξεχειλώνει η υπόθεση. Και σαν να σε αφήνει με αρκετά ερωτηματικά. Συν το ότι η πρωταγωνίστρια έχει ολίγον την αντοχή του "εξολοθρευτή" με τόσα που περνάει.
Αν δεν είχα διαβάσει άλλα αστυνομικά/περιπέτειες, ίσως να το πρότεινα, αλλά τώρα θεωρώ πως ναι μεν είναι δυνατό, αλλά υπερβολικό!
[15/11/2019] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό. Χαρακτήρες που μένουν αξέχαστοι. Περιμένω με ανυπομονησία να μεταφραστούν και άλλα του συγγραφέα. Σπανίως κολλάω με συγγραφείς αλλά ο Dazieri με κέρδισε. Ξέρει να διηγείται ιστορίες και τις διηγείται καλά.
[06/04/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΓΩΓΕΣ,ΦΟΝΟΥΣ,ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΡΩΪΔΑ, ΕΝΑΝ ΕΥΦΥΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS