Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

GIOVANNI MAURIZIO. DE
Κωδ. Πολιτείας: 3330-8134




Παρουσίαση

Νάπολη, 1931. Ο Μάρτιος κοντεύει να τελειώσει, αλλά η άνοιξη ακόμη να φανεί. Η πόλη είναι παραδομένη στη δίνη του παγωμένου αέρα, όταν σκάει εκκωφαντικά η είδηση του θανάτου του τενόρου Αρνάλντο Βέτσι.
Εξαίσια φωνή, παγκόσμια φήμη, φίλος του Ντούτσε, βρίσκεται νεκρός στο καμαρίνι του στο Ρεάλ Τεάτρο ντι Σαν Κάρλο πριν την παράσταση της όπερας "Παλιάτσοι", με ένα κομμάτι από τον θρυμματισμένο καθρέφτη καρφωμένο στον λαιμό του. Την υπόθεση καλείται να διαλευκάνει ο αστυνόμος Λουίτζι Αλφρέντο Ριτσιάρντι, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ασφαλείας της Νάπολης. Παράξενος άνθρωπος, πονοκέφαλος για τους ανωτέρους του και απόμακρος και εσωστρεφής για τους κατωτέρους του, που τον αποφεύγουν συστηματικά, ο Ριτσιάρντι κρύβει στη βασανισμένη του ψυχή ένα ανομολόγητο μυστικό. Από μικρό παιδί βλέπει τις τελευταίες στιγμές της ζωής όσων πέθαναν με βίαιο τρόπο και νιώθει τον πόνο του αποχωρισμού.
Ενώ οι μέρες περνούν και ο υποδιοικητής πιέζει, φοβισμένος από την ανυπομονησία του καθεστώτος, που από τη Ρώμη ζητά διευκρινίσεις και απαιτεί να παραδοθούν οι ένοχοι στη δικαιοσύνη, η πόλη ριγεί κάτω από μια άλω σκοτεινή και μυστηριώδη, η αγανάκτηση φωλιάζει στα στενά δρομάκια και στα υπόγεια, οι ακτίνες του ήλιου που ξεπροβάλλει κατά διαστήματα φωτίζουν τις προσόψεις παλιών κτιρίων. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των αδυνάτων, ο αστυνόμος ακολουθεί το δικό του αίσθημα δικαιοσύνης για να κατονομάσει τον δολοφόνο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

- "Πρόκειται για ιδιοφυή αστυνομικά μυθιστορήματα, γραμμένα με πάθος" (The Wall Street Journal)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςIL SENSO DEL DOLORE
ISBN139789601663722
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2017
Αριθμός σελίδων296
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΕΡΒΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΕπιμέλειαΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΟΒΑΝΙ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ. ΝΤΕ
Κωδικός Πολιτείας3330-8134
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΦΜ70, eleni5tsa

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

fifa, Tsekouras T., Σίκαλη

Κριτικές για το προϊόν

[18/10/2021] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Κρίμα που οι εκδόσεις Πατάκη, δεν έχουν εκδώσει και τα υπόλοιπα βιβλία του Ντε Τζοβαννι. Ελπίζω να αναθεωρήσουν, γιατί είναι από τους συγγραφείς που πραγματικά περιμένεις το επόμενο βιβλίο τους.
[25/08/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΡΙΤΣΙΑΡΝΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ", ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ "ΧΑΡΙΣΜΑ" ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΛΙΑΣ ΕΠΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΛΩΝ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΜΕ ΑΠΛΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΤΣΙΑΡΝΤΙ, ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΤΣΙΝΟΡΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
€35.03 €15.76
(-55%)
Κερδίζετε €19.27

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS