Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ

DICKER JOEL
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7975




Παρουσίαση

Ως τη μέρα της τραγωδίας, υπήρχαν δυο οικογένειες Γκόλντμαν: οι Γκόλντμαν της Βαλτιμόρης και οι Γκόλντμαν του Μονκλαίρ. Οι Γκόλντμαν του Μονκλαίρ, απόγονος των οποίων είναι ο Μάρκους Γκόλντμαν, ο συγγραφέας της "Αλήθειας για την υπόθεση Χάρρυ Κέμπερτ", είναι μια μεσοαστική οικογένεια που ζει σ' ένα μικρό σπίτι στο Μονκλαίρ του Νιου Τζέρσεϊ. Οι Γκόλντμαν της Βαλτιμόρης είναι μια εύπορη οικογένεια στην οποία η ζωή χαμογελά. Ζουν σ' ένα πολυτελές σπίτι σ' ένα πλούσιο προάστιο της Βαλτιμόρης και ο Μάρκους τους θαυμάζει απεριόριστα.
Οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία, ο Μάρκους Γκόλντμαν παίρνει την απόφαση να γράψει την ιστορία της οικογένειάς του. Αφήνει πίσω του, τον Φλεβάρη του 2012, τον χειμώνα της Νέας Υόρκης για να εγκατασταθεί στο Μπόκα Ρέιτον, στη Φλόριντα, όπου και αφοσιώνεται στο νέο του μυθιστόρημα.
Καθώς ανασύρει τις αναμνήσεις των παιδικών και των νεανικών του χρόνων, ο Μάρκους επανέρχεται στη ζωή και στη μοίρα των Γκόλντμαν της Βαλτιμόρης και στο μαγικό συναίσθημα που άλλοτε του προξενούσε αυτή η οικογένεια μιας πλούσιας Αμερικής, ανάμεσα στις διακοπές στο Μαϊάμι, το εξοχικό στα Χάμπτονς και τα ευτράπελα που συνέβαιναν στα ιδιωτικά σχολεία. Καθώς τα χρόνια περνούν μέσα από τον φακό της μνήμης του, η επιφάνεια των Γκόλντμαν της Βαλτιμόρης αρχίζει να ξεθωριάζει ολοένα και περισσότερο, ενώ στον ορίζοντα διαγράφεται η επικείμενη τραγωδία. Μέχρι τη μέρα που ανατρέπονται τα πάντα. Αυτό είναι το ερώτημα που έκτοτε στοιχειώνει τον Μάρκους: τι ακριβώς συνέβη στους Γκόλντμαν της Βαλτιμόρης;
Ο συγγραφέας του "Η αλήθεια για την υπόθεση Χάρρυ Κέμπερτ" επιστρέφει μ' ένα μυθιστόρημα που δικαιώνει τον ενθουσιασμό και τις προσδοκίες των αναγνωστών του σε ολόκληρο τον κόσμο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE LIVRE DES BALTIMORE
ISBN139789601667577
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων544
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΤΡΙΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕπιμέλειαΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΙΚΕΡ ΖΟΕΛ
Κωδικός Πολιτείας3330-7975
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

MAATHNASOPOULOU, ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

MAATHNASOPOULOU, MTSEKE, tzortzov, tsigenopoulos, ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η φάρμα των ζώων
ORWELL GEORGE
€9.54 €4.77
(-50%)
Κερδίζετε €4.77
ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
FAYE GAEL
€12.90 €4.52
(-65%)
Κερδίζετε €8.38

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS