Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
WOW (V FOR V)

WOW (V FOR V)

+
-
ΚΟΥΣΕΛΑ ΑΡΙΑΔΝΗ-ΧΡΥΣΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7817
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€5.25
(-65%)
Κερδίζετε €9.75


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην Ευρώπη του 21ου αιώνα οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν εγκλωβιστεί σε έναν τεράστιο λαβύρινθο, στον οποίο έχει εγκατασταθεί το παράνομο βασίλειο των Τροϊκανών από τις σκοτεινές δυνάμεις της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.
Στο βασίλειο κυριαρχεί ο Ευρωπαϊκός Μινώταυρος, μια έκφανση του φριχτού Παγκόσμιου Μινώταυρου. Το κτήνος επιβάλλεται χωρίς να σέβεται την αυτοδιάθεση των λαών της Ευρώπης, την εθνική τους κυριαρχία και ανεξαρτησία, τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Σκοπός της οικονομικής ελίτ, μέσω των εκτελεστών της, του στρατού των Τροϊκανών, είναι να κρατήσουν ζωντανό τον Μινώταυρο, να αρπάξουν την Ευρώπη και να τη δώσουν στο θηρίο να την κατασπαράξει.

Το 2015, στη μικρή ευρωπαϊκή χώρα που λέγεται Ελλάδα, την εποχή που η πτωχοτραπεζοκρατία έχει μολύνει όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου, η ανθρωπιστική κρίση έχει οξυνθεί και τα μνημόνια έχουν λεηλατήσει τη χώρα, ο εκκεντρικός οικονομολόγος Γιάνης Βαρουφάκης, αλλιώς γνωστός με το μυστικό κωδικό όνομα V, αποφασίζει να δώσει τη δική του μάχη. Ορκίζεται υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας και μπαίνει στη διαπραγματευτική αρένα των Eurogroup, όπου δίνει τις σημαντικότερες μάχες της ζωής του, γήινες και υπερφυσικές. Στο πλευρό του έχει ένα μεγάλο μέρος του λαού, τη μυθική Αριάδνη, τον φιλόσοφο και οικονομολόγο Karl Marx, τον οικονομολόγο John Keynes, τον μαθηματικό John Von Neumann, τον οικονομολόγο και φιλόσοφο Adam Smith και τον μαθηματικό και οικονομολόγο John Forbes Nash, Jr., αλλά και φανατικούς εχθρούς εντός και εκτός της χώρας.

Θα τα καταφέρει άραγε; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWOW (V FOR V)
ISBN139789601668901
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΚΟΜΙΚ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2016
Αριθμός σελίδων136
Διαστάσεις29x19
ΕπιμέλειαΖΕΥΚΙΛΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
ΕικονογράφησηΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΤΖΙΜΚΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας3330-7817
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
SABAHATTIN ALI
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
FESTY DANIELE
€11.95 €4.78
(-60%)
Κερδίζετε €7.17

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS