
ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
BRUCKNER PASCALΚωδ. Πολιτείας: 3330-8132
Τιμή Έκδοσης €15.50 | Τιμή Πολιτείας €10.85 | (-30%) |
Κερδίζετε €4.65 |
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
Πώς μπορεί να ξεφύγει κανείς από τη μονοτονία σε μια μακροχρόνια σχέση; Αυτό είναι στην ουσία το ερώτημα που θέτουν οι ήρωες του εμβληματικού μυθιστορήματος του Πασκάλ Μπρυκνέρ, πάνω στο πλοίο που θα τους οδηγήσει από τη Μασσαλία στην Κωνσταντινούπολη. Ο Φραντς αφηγείται στον συνταξιδιώτη του Ντιντιέ το χρονικό του ακραίου έρωτά του με τη γοητευτική και μυστηριώδη Ρεβέκκα, αφήγηση που δε θα αφήσει ανέγγιχτη τη σχέση του Ντιντιέ με τη δική του σύντροφο, την Μπεατρίς...Διπλή ιστορία έρωτα και προδοσίας, κεκλεισμένων των θυρών, τα Μαύρα φεγγάρια του έρωτα είναι ένα μεγάλο μυθιστόρημα για τα όρια αλλά και για τα αδιέξοδα της ιδιωτικής ζωής, όταν εκείνη συντρίβεται υπό το κράτος της ίδιας της ελαφρότητάς της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
"Μία τυχαία συνάντηση που ξεκινάει με τη δύναμη και την ορμή του πάθους περνάει από όλες τις διαδρομές της λαγνείας και της σαρκικής εξάρτησης... Οι ήρωες του Μπρυκνέρ, ανασφαλείς και παντοδύναμοι ταυτόχρονα, παρασύρουν και άλλους στο προκλητικό και άγριο παιχνίδι τους, θέτοντας μπροστά στα μάτια τους την επιθυμία ως πειρασμό, την αγάπη ως κακόγουστο παιχνίδι και τη συνύπαρξη δύο ανθρώπων ως μία κατάσταση που δεν πρέπει να είναι γαλήνια και στατική. Μήπως χωρίς τη σκοτεινή πλευρά δεν υπάρχει ερωτικό πάθος;" (Το κουτί της Πανδώρας)
Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:
megalogianni, Intacto77, gpathens63, panretsi, maria_D, makou, chris_kostopanagiotou, elmako, Summerwind, amos, xtraterrestrialΚριτικές για το προϊόν
[15/02/2019] christos1989. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΒαθμολογία:

Εδώ μιλάμε για τη σκοτεινή πλευρά της σχεσης, όπως αυτή εκδηλώνεται σε αισθήματα καταστροφής του σεξουαλικού αντικειμένου. Ειναι ακραίο, βαρύ και έχει πλούσιο υβρεολόγιο, το οποίο ο συγγραφέας χειρίζεται άριστα. Στοιχείο του είναι η υπερβολή στα πάντα, από την ιστορία μέχρι τη χρήση της γλώσσας. Νομίζω από τα καλύτερα ερωτικά μυθιστορήματα για ενήλικες. Όσοι έχουν υπάρξει σύζυγοι η εχουν συνυπάρξει με άλλους, νομίζω θα το καταλάβουν καλύτερα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.