Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ 420 / ΣΕΙΡΑ)

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

+
-
ΤΖΙΩΤΗΣ Λ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-8266
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€4.97
(-75%)
Κερδίζετε €14.93


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Φιλοσοφίες, ιδεολογίες, θρησκείες. Οι κοσμοθεωρίες που καθορίζουν τη ζωή μας, το είναι μας. Η πιο ωραία ιδέα του κόσμου γεννήθηκε πριν από τέσσερις χιλιάδες χρόνια. Η ιστορία αυτή βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

- "Τελειώνοντας το συναρπαστικό βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, είχα την ίδια αίσθηση με ένα λαμπρό ξημέρωμα. Οι εφιάλτες του ύπνου μου εξανεμίστηκαν ως δια μαγείας. Ήμουν Έλληνας κι όχι Γραικός.
Προτείνω στον αναγνώστη να του παραδοθεί, όπως έκανα κι εγώ. Γιατί είναι κάτι περισσότερο από τον Κώδικα Ντα Βίντσι στην Ελλάδα. Είναι η αποκάλυψη μιας μεγάλης απάτης. Έμαθα τόσο πολλά από το βιβλίο του Δημήτρη -που δεν τα γνώριζα μέχρι τώρα-, που τον ευχαριστώ, αληθινά, από καρδιάς". (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ)
- "Η Ιδέα του Φωτός είναι μια εναλλακτική και άκρως προκλητική ιστορία της Ελλάδας. Το βιβλίο θυμίζει σε ύφος το μπεστ σέλερ "Ο κόσμος της Σοφίας". Ο αναγνώστης διαβάζει ένα μυθιστόρημα ή ένα βιβλίο ιστορίας; Θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα, μας λέει, αν κάποιοι δεν πολεμούσαν με λύσσα την Ιδέα του Φωτός. Ο Τζιώτης δημιουργεί ένα συναρπαστικό και πλούσιο αφήγημα που προκαλεί τον αναγνώστη να ξαναδεί την Ελλάδα με άλλη ματιά. Διαβάστε το να δείτε κι εσείς". (ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)
- "Μέχρι σήμερα, από την κολυμπήθρα μέχρι την κάλπη και τον γκισέ που στέκουμε για να πληρώσουμε ή σπανίως για να πληρωθούμε, ό, τι μας έχουν πει, ό, τι μας έχουν διδάξει είναι ή γεμάτα ή η μισή αλήθεια.
Όταν κάποιος καταλάβει ότι το ποτάμι στο οποίο πλέει οδηγεί σε καταρράκτη, η μόνη πιθανότητα που έχει για να σωθεί είναι ο ανάπλους, η πλεύση ενάντια στο ρεύμα. Αν έστω και μια στιγμή σταθεί για να το σκεφτεί, ο καταρράκτης θα τον καταπιεί. Αυτό δεν είναι μυθιστόρημα, είναι ο δικός μας Μεγάλος Ανάπλους". (ΕΥΑ ΟΜΗΡΟΛΗ)

Περιεχόμενα

Πρόλογος Βασίλη Βασιλικού
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Η ΔΙΚΗ
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΤΩ ΣΥΝΟΛΩ
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΤΟ ΟΡΑΜΑ
ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Η ΠΡΟΟΔΟΣ
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Η ΑΛΛΑΓΗ
Λεπτομέρειες
ISBN139789601672045
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2017
Αριθμός σελίδων592
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδικός Πολιτείας3330-8266
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
HUI ANDREW
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS