Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

+
-
EUGENIDES JEFFREY
Κωδ. Πολιτείας: 3330-8538
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

To Middlesex, οι Αυτόχειρες παρθένοι και το Σενάριο γάμου ανέδειξαν τον Ευγενίδη ως έναν ιδιοφυή παρατηρητή της κρίσης που συνταράζει την εφηβεία, της ενδοσκόπησης που οδηγεί στη γνώση του εαυτού μας, της αγάπης στην οικογένεια και του τι σημαίνει να είναι κανείς Αμερικανός στις μέρες μας. Οι ιστορίες στα Δελτία παραπόνων εξερευνούν εξίσου πλούσια και ενδιαφέροντα εδάφη. Από τις κωμικές "αναπαραγωγικές" σκηνές του "Πουάρ" μέχρι την ονειρική, συγκινητική περιγραφή ενός νεαρού ταξιδιώτη που αναζητεί τη φώτιση στο "Air Mail", αυτή η συλλογή διηγημάτων μιλάει για ήρωες παγιδευμένους σε έκτακτες, προσωπικές και εθνικές, καταστάσεις. Συναντάμε έναν αποτυχημένο ποιητή, ο οποίος, φθονώντας τα πλούτη των άλλων, κατά τη διάρκεια της κτηματομεσιτικής φούσκας, γίνεται καταχραστής, έναν κλαβιχορδίστα, του οποίου τα όνειρα για την τέχνη βουλιάζουν κάτω από τις υποχρεώσεις του γάμου και της πατρότητας, και στην "Έγκαιρη καταγγελία", μια μαθήτρια λυκείου, της οποίας η επιθυμία να γλιτώσει από τις απαγορεύσεις των μεταναστών γονιών της την οδηγεί σε μια δραστική απόφαση που ανατρέπει τη ζωή ενός μεσόκοπου ακαδημαϊκού. Συναρπαστικά αφηγημένες, υπέροχα γραμμένες και γεμάτες από πυκνά νοήματα παρά την αβίαστη χάρη με την οποία περιγράφονται, αυτές οι ιστορίες καταγράφουν την εξέλιξη και την ωρίμανση ενός μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"ΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ". (LOS ANGELES REVIEW OF BOOKS)
"ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ TOY ΕΥΓΕΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΝΟΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ". (RUTH FRANKLIN, THE NEW REPUBLIC)

Περιεχόμενα

Παραπονιάρες
Air Mail
Το πουάρ
Προκλασική μουσική
Timeshare
Βρες τον κακό
Το χρησμικό αιδοίο
Ιδιότροποι κήποι
Το μεγάλο πείραμα
Έγκαιρη καταγγελία
Ευχαριστίες
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFRESH COMPLAINT
ISBN139789601675947
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΚΑΛΑ ΑΡΕΤΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΤΖΕΦΡΙ
Κωδικός Πολιτείας3330-8538
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Μενέλαος

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΣ
€7.42 €2.97
(-60%)
Κερδίζετε €4.45
ΝΟΝΝΟΣ: ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΑΠΑΝΤΑ (ΣΕΙΡΑ 8 ΤΟΜΟΙ)
ΝΟΝΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΠΟΛΙΤΗΣ
€130.38 €65.19
(-50%)
Κερδίζετε €65.19

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS