Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

+
-
ΚΥΘΡΕΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-8929
Τιμή Έκδοσης
€17.90
Τιμή Πολιτείας
€12.53
(-30%)
Κερδίζετε €5.37


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Λίγο καιρό πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα, ο Αντώνης Σπετσιώτης έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη επαγγελματική υπόθεση, να συναντήσει τον πρώτο του έρωτα και να συνοδεύσει τον πατέρα του στο τελευταίο του δρομολόγιο πριν βγει στη σύνταξη - όλα στη διάρκεια της ίδιας καλοκαιρινής ημέρας του 2014.
Ένα εικοσιτετράωρο που ξεκινάει στα δικαστήρια, συνεχίζεται σε μια καφετέρια στα Πατήσια, σε ένα οικόπεδο στο Χαλκούτσι και σε ένα πάρκινγκ στον Ορχομενό, πριν τελειώσει απρόβλεπτα τα ξημερώματα στους δρόμους της Αθήνας.
Ένα μυθιστόρημα για τον μικρό άθλο να είσαι ο εαυτός σου κάθε μέρα από την αρχή, για μια εποχή ανάμεσα σε πράγματα που έχουν τελειώσει και σε άλλα που δεν έχουν αρχίσει, για όλα όσα συμβαίνουν αφού πούμε όσα είχαμε να πούμε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το μυθιστόρημα του Κυθρεώτη θυμίζει τον ήρεμο ?πλην ύπουλο? τρόπο που ο Ρίτσαρντ Φορντ ή ο Τομπάιας Γουλφ σκάβουν τους ήρωές τους. Επιφανειακά τίποτα το άξιο λόγου δεν συμβαίνει. Εχουμε να κάνουμε με ένα διαρκές πήγαινε έλα στο όριο της πνιγηρής κούρασης. Αν ξύσεις, όμως, την επιφάνεια θα δεις αυτό ακριβώς το ά-τοπο της βιωτής. Ας μην κρυβόμαστε: κανένας μας δεν διάγει ηρωικό βίο. Είμαστε παιδιά μιας πόλης που μας ρίχνει σε ένα πηγάδι. Αυτός είναι ο τρόπος για να μάθουμε κολύμπι. Ο Κυθρεώτης μάς παρουσιάζει έναν ήρωα που είναι ερασιτέχνης κολυμβητής σε ρηχά νερά». (Διονύσης Μαρίνος, bookpress.gr - 20/10/2019)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601682525
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2019
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας3330-8929
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, atsagalas, maramp, psixlou, bojito90

Κριτικές για το προϊόν

[06/08/2023] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπέροχο ψυχογράφημα του βασικού ήρωα, απλή γλώσσα που δεν έχει τίποτα το περιττό,ρεαλιστικοί χαρακτήρες που μας δίνουν την εντύπωση ανθρώπων "της διπλανής πόρτας"!
Εκτός από τα ποικίλα συναισθήματα που μας προκαλεί, γεννά και προβληματισμούς και ερωτήματα, όπως: είμαστε εμείς, ή όχι μόνο, υπεύθυνοι για τις επιλογές μας, υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω μας, πόσα από αυτά που ονειρευτήκαμε στο παρελθόν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ή πόσο ειλικρινείς είμαστε με τους άλλους, αλλά, κυρίως, με τον ίδιο μας τον εαυτό, από τον οποίο, τελικά, είναι δύσκολο να γλυτώσουμε;
Αποτελεί μια κοινωνική τοιχογραφία της σύγχρονης Αθήνας της κρίσης.
Είναι ένα βιβλίο με ευαισθησία, ειλικρίνεια, χιούμορ και ειρωνεία, άμεσότητα, βαθιά ανθρώπινο και αρκετά εύστοχο, που αξίζει να διαβαστεί!
[03/04/2021] Junipero.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Επιτέλους κι ένας νεοέλληνας λογοτέχνης που καταπιάνεται με το σήμερα χωρίς να εξυπνακίζει. Ακριβές, ειλικρινές κι απολαυστικό πορτραίτο της generation X που σαρανταρίζει στην Ελλάδα του 2015.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ
ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€45.00 €20.25
(-55%)
Κερδίζετε €24.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS