Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ // Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ Μ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

+
-
FORGACH ANDRAS
Κωδ. Πολιτείας: 3330-9377
Τιμή Έκδοσης
€18.80
Τιμή Πολιτείας
€13.16
(-30%)
Κερδίζετε €5.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το 2013 ο Ούγγρος συγγραφέας Άντρας Φόργκατς δέχτηκε το τηλεφώνημα ενός ερευνητή των αρχείων της μυστικής αστυνομίας της Βουδαπέστης. Είχαν γνωριστεί στα παιδικά τους χρόνια, κι όταν είδε το όνομά του σε έναν φάκελο, αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί του.
Το Δεν υπάρχουν ανοιχτοί φάκελοι είναι το αποτέλεσμα αυτού του τηλεφωνήματος, που αποκαλύπτει μια εφιαλτική αλήθεια για την απίστευτη πραγματική ζωή των γονιών του Φόργκατς στη μεταπολεμική Ουγγαρία. Η μητέρα του, που τη λάτρευε, εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες του καθεστώτος Κάνταρ. Ως πληροφοριοδότρια δεν κατέδιδε μόνο γνωστούς της, αλλά και τους φίλους της, τους συγγενείς, ακόμη και τα παιδιά της...
Ένα βιβλίο για τις οικογενειακές προδοσίες και τα εθνικά τραύματα, για το ψέμα, την προδοσία και τη συγχώρεση, που φέρνει στον νου τον κόσμο του Διαβάζοντας στη Χάννα του Μπέρνχαρντ Σλινκ και την ατμόσφαιρα της ταινίας του Ντόνερσμαρκ Οι ζωές των άλλων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το βιβλίο του Φόργκατς χρησιμεύει ως πολύτιμη υπενθύμιση του ερωτήματος της προσωπικής και της συλλογικής ευθύνης στις δύσκολες ιστορικές συνθήκες. Σε μια εποχή που ίσως φαντάζει δελεαστικό να επιστρέψουμε στις πολωτικές αφηγήσεις του Ψυχρού Πολέμου, το έργο αυτό δείχνει ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά ψάχνοντας τις ομοιότητες ανάμεσα σε εμάς και αυτούς. Φωτίζει το πώς όλοι πιανόμαστε στα δίχτυα της Ιστορίας, παραμένοντας ωστόσο ο καθένας μας υπεύθυνος για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται απέναντι στα γεγονότα". (Los Angeles Review of Books)
"Ένα τραγικό, με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, γράμμα αγάπης, για πολλά πράγματα που έχουν χαθεί ανεπιστρεπτί. Πρέπει να διαβαστεί οπωσδήποτε!" (The Herald)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςELO KOTET NEM MARAD
ISBN139789601684505
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων404
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΟΥΡΗ ΝΙΝΑ
ΕπιμέλειαΜΑΖΑΡΑΚΗ ΛΕΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΟΡΓΚΑΤΣ ΑΝΤΡΑΣ
Κωδικός Πολιτείας3330-9377
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
MCCALL HENRIETTA
€10.60 €4.77
(-55%)
Κερδίζετε €5.83
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ
SCHULTZ P. DUANE
€69.90 €34.95
(-50%)
Κερδίζετε €34.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS