Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

+
-
MCEWAN IAN
Κωδ. Πολιτείας: 3330-9468
Τιμή Έκδοσης
€12.20
Τιμή Πολιτείας
€8.54
(-20%)
Κερδίζετε €3.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Δυο παλιοί φίλοι. Εραστές και οι δυο, στα νεανικά τους χρόνια, της πληθωρικής και αγαπημένης Μόλλυ Λέιν που μόλις έχει αφήσει αυτόν τον μάταιο κόσμο. Ο Βέρνον είναι γνωστός δημοσιογράφος, διευθυντής εφημερίδας σήμερα. Ο Κλάιβ είναι ο πιο διακεκριμένος συνθέτης σύγχρονης σοβαρής μουσικής στη Βρετανία της δεκαετίας του ενενήντα.
Την επαύριον της κηδείας της Μόλλυ, ο Κλάιβ θα ζητήσει από τον Βέρνον μια απόδειξη φιλίας που θα οδηγήσει σε μια συμφωνία με απρόβλεπτες και αναπάντεχες επιπτώσεις. Και ο ένας και ο άλλος θα προχωρήσουν σε ολέθριες αποφάσεις ηθικής τάξεως τις επόμενες μέρες, η φιλία τους θα δοκιμαστεί, τα όριά τους, ψυχικά και πνευματικά, θα κλυδωνιστούν επικίνδυνα.
Το "Άμστερνταμ" (βραβείο Booker 1998) είναι ένα μυθιστόρημα για τη φιλία, τον έρωτα, τις μηχανορραφίες στον πολιτικό στίβο, τον νεοκυνισμό και τη σκληρότητα μιας εποχής που ακροβατεί ανάμεσα στη γενικευμένη απάθεια και στην εκ νέου επινόηση της συγκίνησης, του συναισθήματος και της ευαισθησίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Στο Άμστερνταμ (βραβείο Booker 1998), που θα μας απασχολήσει εδώ, επιχειρείται μια προσέγγιση της ευθανασίας, ενώ συγχρόνως τίθενται πολλά ακόμη θέματα ηθικής τάξεως, που παρουσιάζουν πολλές και όχι πάντα ευδιάκριτες πτυχές. (...) Aναδεικνύοντας τα περίπλοκα ηθικά διλήμματα της σύγχρονης εποχής, το Άμστερνταμ εξερευνά και επαναχαράσσει ψυχικά και πνευματικά όρια, που τίθενται διαρκώς εν αμφιβόλω. Αναπαριστώντας μια φιλία που κλυδωνίζεται, αναζητά εκείνες τις ποιότητες που όλο και περισσότερο εκλείπουν και σπανίζουν προετοιμάζοντας το έδαφος για ηθικές κατολισθήσεις και εκπτώσεις». (Νίκη Κώτσιου, bookpress, 01/06/2021)

«Ένα σκοτεινό αριστούργημα, μια διαχρονική ιστορία ηθικού διλήμματος μεταμφιεσμένη σε ψυχολογικό θρίλερ». (The New York Times)
«Ο ΜακΓιοΎαν αποδεικνύεται μια από τις πιο ξεχωριστές φωνές της Μεγάλης Βρετανίας. Συναρπαστικό και απολαυστικά σαρκαστικό!» (Chicago Tribune)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAMSTERDAM
ISBN139789601690056
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2021
Αριθμός σελίδων248
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ
ΕπιμέλειαΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΓΙΟΥΑΝ ΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας3330-9468
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik, agrigor

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

virna, Christostsiftsis, AliceInNowland, Karagiannidou, sharpblad3, marypavlou, titiki2109, papademm, MaggieO, chrysa60, orestisp

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€54.74 €21.90
(-60%)
Κερδίζετε €32.84
ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€19.80 €8.91
(-55%)
Κερδίζετε €10.89

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS