Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ

ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΟΥ ΕΛΙΑΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-9791




Παρουσίαση

Ο Τάκης Γαζής σκοτώνεται σε τροχαίο πριν δει τυπωμένο το μοναδικό μυθιστόρημά του: μια ιστορία αγάπης μεταξύ δυο αταίριαστων ανθρώπων στην Αθήνα του millennium.
Η τύχη του κειμένου του φέρνει αντιμέτωπες τη γυναίκα του, η οποία θέλει να το εξαφανίσει, και την επιμελήτρια και ερωμένη του, που προσπαθεί να το εκδώσει. Τι σημαίνει άραγε το μυθιστόρημα για την καθεμιά και πόσο μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στους χαρακτήρες του; Τις βοηθά να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα;
«Αφανείς αγωνιστές», «ανώνυμοι και σιωπηλοί μάρτυρες» της ζωής, δίνουν καθημερινά και αδιάκοπα τη δική τους μάχη με την πραγματικότητα -μια πραγματικότητα που, όπως γράφει ο Τάκης, έχει τη δύναμη να μας συντρίψει- ενώ στο βάθος ανατέλλει ο 21ος αιώνας, και η Ιστορία συνεχίζει να παίζει τα απάνθρωπα παιχνίδια της.
Ένα βιβλίο για την επιβίωση μετά από την απώλεια, για τη μοναξιά και την αγάπη. Ένα μυθιστόρημα για το πώς γράφονται τα βιβλία, για τη δημιουργική διαδικασία στη λογοτεχνία και για τη θεραπευτική της διάσταση σε έναν κόσμο όπου αφθονούν τα δεινά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Πρόκειται για ένα έργο που ξαφνιάζει ευχάριστα με τον τρόπο που οι δύο ιστορίες συνδυάζονται, συνεπιδρούν λογοτεχνικά και εκβάλλουν σε έναν κοινό τόπο, που άλλοτε θυμίζει την πραγματική ζωή με όλο τον ρεαλισμό της, ικανή να εμπνεύσει τη μυθοπλασία, και άλλοτε μια ευφάνταστη λογοτεχνική αποτύπωση της» (Διώνη Δημητριάδου, bookpress.gr, 20/10/2022)
Λεπτομέρειες
ISBN139789601698816
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2022
Αριθμός σελίδων576
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Κωδικός Πολιτείας3330-9791
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ
MANN THOMAS (NOBEL 1929)
€19.00 €9.50
(-50%)
Κερδίζετε €9.50
ΥΓΙΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ
HELLER RACHAEL
€17.00 €6.80
(-60%)
Κερδίζετε €10.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS