Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

+
-
SIMPSON L. PHILIP
Κωδ. Πολιτείας: 1470-3521
Τιμή Έκδοσης
€14.90
Τιμή Πολιτείας
€10.43
(-30%)
Κερδίζετε €4.47


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αναπλάθοντας τον ελληνικό μύθο του περιβόητου Μινώταυρου, το μυθιστόρημα αφηγείται την ιστορία του Αστερίωνα, όπως την έχει καταγράψει ο περίφημος Ρωμαίος ποιητής Οβίδιος.
«Από που ν' αρχίσω;» ρώτησε ο Μινώταυρος.
Ο Οβίδιος άνοιξε τα χέρια σε μια κίνηση ανυπομονησίας: «Μα από την αρχή, φυσικά».
Ο Μινώταυρος κούνησε το τεράστιο κεφάλι του και τα μάτια του έγιναν σαν γυάλινα κάτω από το βάρος χιλιόχρονων αναμνήσεων.
Έτσι αρχίζει η ιστορία του Αστερίωνα, που περιγράφει τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη, την κακομεταχείριση από τον θετό πατέρα του, βασιλιά Μίνωα, τις περιπέτειες με τον φίλο του Θησέα, τον έρωτά του για την πανέμορφη Φαίδρα και όσα συνέβησαν πραγματικά στον λαβύρινθο.
Ο Φίλιπ Σίμπσον δίνει μια άλλη εκδοχή του μύθου του Μινώταυρου η οποία υποστηρίζει ότι δεν ήταν το φοβερό ανθρωποφάγο τέρας που περιγράφεται στις ιστορίες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Με τη νέα αυτή εκδοχή του μύθου του Μινώταυρου θα ταξιδέψετε στην ελληνική και στη ρωμαϊκή μυθολογία. Ο Οβίδιος μόλις έχει ολοκληρώσει τις Μεταμορφώσεις του. Αποφασίζει, λοιπόν, να ταξιδέψει και να δει από κοντά κάποια μέρη για τα οποία έχει γράψει στα βιβλία του. Αρχίζει αηό την Κρήτη καιτο ανάκτορο της Κνωσού, όπου συναντά τον Αστερίωνα.
Οι φανατικοί αναγνώστες της σειράς «Πέρσι Τζάκσον», που αναζητούν ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, θα απολαύσουν αυτή τη συναρπαστική ιστορία που μιλάει για θεούς, θεές και για έναν νέο που έρχεται αντιμέτωπος με επικίνδυνες επιλογές κάθε στιγμή της ζωής του.
Με γλώσσα γλαφυρή και πλοκή συναρπαστική, το βιβλίο θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους ειδικά τους νεαρούς αναγνώστες, που θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια και τη σχέση του Αστερίωνα με τα πολλά αδέλφια του. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMINOTAUR
ISBN139789601906416
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΙΜΣΟΝ Λ. ΦΙΛΙΠ
Κωδικός Πολιτείας1470-3521
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ
LLAMAZARES JULIO
€7.42 €3.34
(-55%)
Κερδίζετε €4.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS