Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΟΛΟΔΙΚΟΜΟΥ

ΤΟ ΟΛΟΔΙΚΟΜΟΥ

CAMILLERI ANDREA
Κωδ. Πολιτείας: 1470-3571




Παρουσίαση

Ένα άγριο αλλά πανέμορφο και αισθησιακό πλάσμα, με σαγηνευτικά παιδικό ταμπεραμέντο. η τριαντάχρονη Αριάνα, και ο αιχμάλωτος στα δίχτυα της γοητείας της σύζυγος, ο Τζούλιο, ο οποίος κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει όλα όσα εκείνη επιθυμεί. Εκτός από αυτό που ποθεί περισσότερο: την ερωτική ολοκλήρωση. Στην καθημερινότητα του ζευγαριού εισβάλλουν τα ραντεβού της Πέμπτης, τα οποία οργανώνει προσωπικά ο ίδιος ο Τζούλιο, φροντίζοντας ώστε οι άντρες που συνευρίσκονται ερωτικά με την Αριάνα να τηρούν τους κανόνες που εκείνος έχει ορίσει. Όμως δεν καταφέρνει να διώξει από το μυαλό του τη σκέψη πως κάτι του διαφεύγει. Η Αριάνα κρύβει ζηλότυπα από όλους, ακόμη και από εκείνον, "το ολοδικό μου", ένα μυστικό μέρος που κρατά μόνο για τον εαυτό της, μια σκοτεινή φωλιά στην άκρη της σοφίτας. Και με το πέρασμα του χρόνου η τρομερή της εμμονή με "το ολοδικό μου" θα γίνει πολύ επικίνδυνη...
Βασισμένο σε πραγματική ιστορία, το βιβλίο είναι το ψυχογράφημα μιας ηρωίδας που κινείται στα όρια της παραφροσύνης. Και όπως στον μύθο της Αριάδνης και του Μινώταυρου, η Αριάνα τριγυρίζει μέσα στον περίπλοκο λαβύρινθο του νου, όπου ένα τέρας ζει και τρέφεται από τις πιο σκοτεινές και ανομολόγητες επιθυμίες.
Ωμό, διαστροφικό, αλλά και άκρως ερωτικό, με αριστοτεχνικό ρυθμό και γραφή άξια ενός συγγραφέα του επιπέδου του Andrea Camilleri, το βιβλίο αυτό δεν θα το αφήσετε παρά μόνο αφού διαβάσετε την τελευταία γραμμή. Αλλά και τότε ακόμα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςIL TUTTOMIO
ISBN139789601907543
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2019
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΚΑΡΒΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΑΣΩΝ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΜΙΛΕΡΙ ΑΝΤΡΕΑ
Κωδικός Πολιτείας1470-3571
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tim8, mitsost, Chloedancer

Κριτικές για το προϊόν

[20/10/2019] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ύμνος στη λαγνεία και την άνευ όρων επιθυμία.΄Ήρωες που παίρνουν αυτό που θέλουν με τίμημα κι εκείνη που περνάει τα όρια δίνοντας στην ιστορία μία τροπή που αξίζει να περιμένεις λίγη ώρα μέχρι να φτάσεις στο τέλος του βιβλίου.Ευχάριστο και ειλικρινές στις προθέσεις του ανάγνωσμα. Γλώσσα απλή και αφαιρετική.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ELIAS NORBERT
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS