Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΜΙΝΟ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΜΙΝΟ

+
-
GRISHAM JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 1470-3580
Τιμή Έκδοσης
€16.50
Τιμή Πολιτείας
€11.55
(-30%)
Κερδίζετε €4.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μια ομάδα σεσημασμένων κακοποιών πραγματοποιεί μια εξαιρετικά τολμηρή ληστεία στο θησαυροφυλάκιο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πρίνστον. Το Πρίνστον έχει ασφαλίσει τον θησαυρό για είκοσι πέντε εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η αξία του είναι ανυπολόγιστη.
Ο Μπρους Κέιμπλ είναι ο χαρισματικός ιδιοκτήτης του πιο πολυσύχναστου βιβλιοπωλείου στο κοσμοπολίτικο παραλιακό θέρετρο Σάντα Ρόζα, στο παραμυθένιο νησί Καμίνο της Φλόριντα. Το «Βιβλιοπωλείο Μπέι» τα πάει πολύ καλά χάρη στην επιχειρηματική δεινότητα του ιδιοκτήτη του. Πολύ λίγοι όμως γνωρίζουν ότι ο Κέιμπλ είναι ανακατεμένος με την εμπορία κλεμμένων βιβλίων και ανεκτίμητων χειρογράφων στη μαύρη αγορά.
Η Μέρσερ Μαν, μια νεαρή φιλόδοξη συγγραφέας, έχει μόλις χάσει τη δουλειά της στο πανεπιστήμιο όταν την προσεγγίζει μια μυστηριώδης και εκλεπτυσμένη γυναίκα, η οποία εργάζεται για μια ακόμα πιο μυστηριώδη επιχείρηση. Η γενναιόδωρη οικονομική προσφορά της θα πείσει τη Μέρσερ να διεισδύσει στον κύκλο των λογοτεχνικών φίλων του Κέιμπλ και να προσπαθήσει να μάθει τα μυστικά του. Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, η Μέρσερ αποδεικνύεται πολύ καλή στον ρόλο της. Στην πορεία όμως θα μάθει πολύ περισσότερα από όσα έπρεπε, και τελικά θα συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν προβλήματα στον παράδεισο...
Η αριστοτεχνική πλοκή, οι ζωντανές περιγραφές και η πρωτοτυπία του θέματος αποκαλύπτουν άλλη μια συναρπαστική συγγραφική πλευρά του Grisham, που θα ενθουσιάσει τους πιστούς αναγνώστες του και θα του χαρίσει ακόμα περισσότερους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCAMINO ISLAND
ISBN139789601907666
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2019
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΑΣΩΝ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΙΣΑΜ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας1470-3580
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

maria tsadiraki

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

cartmaniac, lef1976, Chriss15, maria tsadiraki, zidianpoliteia, ALEXANDROS KASIMIS, tolisglyfada1

Κριτικές για το προϊόν

[16/10/2020] MAATHNASOPOULOU.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπληκτική πλοκή. Αστυνομικό μυθιστόρημα όπως τα παλιά καλά αστυνομικά. Αξίζει... Κλασικός Grisham στα καλύτερα του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΦΟΝΩΝ
JAMES MARLON
€23.91 €11.96
(-50%)
Κερδίζετε €11.95
ΛΟΥΒΡΟ - ΠΑΡΙΣΙ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS