Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΚΑΣΟ

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΚΑΣΟ

+
-
AUBRAY CAMILLE
Κωδ. Πολιτείας: 1470-3589
Τιμή Έκδοσης
€17.90
Τιμή Πολιτείας
€12.53
(-30%)
Κερδίζετε €5.37


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Γαλλική Ριβιέρα, άνοιξη 1936: Στο υπέροχο παραλιακό χωριουδάκι του Ζουάν-Λε-Πεν η δεκαεπτάχρονη Οντίν μαγειρεύει μαζί με τη μητέρα της στην κουζίνα του ιδιόκτητου Cafe Paradis. Οι ετοιμασίες για το γεύμα του άρτι αφιχθέντος από το Παρίσι μυστηριώδη νέου πελάτη είναι πυρετώδεις. Ο παράξενος επισκέπτης επιθυμεί να σερβίρεται καθημερινά το γεύμα του στη βίλα που έχει ενοικιάσει με άκρα μυστικότητα, χωρίς να αποκαλυφθεί σε κανέναν η ταυτότητά του. Η έκπληξη της αναπάντεχης γνωριμίας της Οντίν με τον χαρισματικό ζωγράφο θα γίνει αφορμή για ένα μεθυστικό ταξίδι αναζήτησης του αληθινού της εαυτού και του μοναδικού ταλέντου της στη γαστρονομία σε μια περίοδο που και εκείνος βρίσκεται σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής του ζωής. Μια γνωριμία που θα σφραγίσει ανεξίτηλα τη ζωή της για τις επόμενες δεκαετίες.
Νέα Υόρκη, σήμερα: Η Σελίν, επιτυχημένη makeup artist του Χόλιγουντ, μαθαίνει έκπληκτη πως η γιαγιά της, Οντίν, είχε κάποτε μαγειρέψει για τον Πικάσο. Με κίνητρο τις αινιγματικές ιστορίες της μητέρας της αλλά και τα ίχνη από τα καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά που μένουν να αποκαλυφθούν, η Σελίν ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι στην πόλη όπου η Οντίν και ο Πικάσο συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Στην υπέροχη ατμόσφαιρα της Κυανής Ακτής, η Σελίν ανακαλύπτει αλήθειες για την τέχνη, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τον έρωτα που τη βοηθούν να αποδεχτεί το μέλλον και το πεπρωμένο της.
Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα εμπνευσμένο από μια άγνωστη σχεδόν περίοδο της ζωής του διάσημου ζωγράφου. Με συναρπαστικούς χαρακτήρες, ανάμεσά τους και πολλούς από τους πλέον διάσημους ιστορικούς κατοίκους της Γαλλικής Ριβιέρας, και φόντο τα γραφικά τοπία της Νότιας Γαλλίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένας συναρπαστικός συνδυασμός έρωτα, μυστηρίου και γαλλική γαστρονομίας". (Margaret Atwood)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCOOKING FOR PICASSO
ISBN139789601907741
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2019
Αριθμός σελίδων592
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΗ, ΒΟΝΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ
ΕπιμέλειαΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΜΠΡΕΙ ΚΑΜΙΛ
Κωδικός Πολιτείας1470-3589
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Athens8, ΡΑΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Athens8

Κριτικές για το προϊόν

[12/06/2023] Α.Γεωργαντα.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ. ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!
[09/06/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διαβάσει κάποιος αυτό το βιβλίο με το υπέροχο εξώφυλλο! Γιατί είναι μια ευκαιρία να ταξιδέψει στον κόσμο της γαστρονομίας, της τέχνης και του έρωτα, γιατί μέσα από τις υπέροχες περιγραφές του μπορεί να μεταφερθεί στη Γαλλική Ριβιέρα περασμένων δεκαετιών, γιατί μπορεί να γνωρίσει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής του Πικάσο, γιατί η μυθοπλασία μπερδεύεται πολύ πετυχημένα με ιστορικά γεγονότα, γιατί οι χαρακτήρες είναι συναρπαστικοί, γιατί υπάρχει και μυστήριο στην υπόθεση και αρκετές ανατροπές, γιατί τα πισωγυρίσματα στον χρόνο γίνονται με τέτοιον τρόπο, ώστε δεν κουράζουν, γιατί ο τρόπος αφήγησης είναι εξαιρετικός, γιατί, αν και πρόκειται για βιβλίο 600, περίπου, σελίδων, διαβάζεται πολύ γρήγορα, γιατί όλες οι αισθήσεις βρίσκονται σε εγρήγορση και γιατί... είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα τον τελευταίο καιρό!!! Μεθυστικό!!! Σε κάνει να ονειρεύεσαι...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43
Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ
TURGENEV S. IVAN
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS