Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΡΟΜΩΝ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΡΟΜΩΝ

+
-
PICOULT JODI
Κωδ. Πολιτείας: 1470-3644
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όλα αλλάζουν σε μια στιγμή για την Ντον Έντελστιν. Βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο που επιχειρεί αναγκαστική προσγείωση, και οι σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό της· μόνο που οι σκέψεις αυτές δεν περιλαμβάνουν τον σύζυγό της, αλλά έναν άντρα που είδε για τελευταία φορά πριν από δεκαπέντε χρόνια, τον Γουάιατ Άρμστρονγκ.
Η Ντον, ως εκ θαύματος, επιζεί από τη συντριβή του αεροσκάφους, αλλά πλέον την κατακλύζουν οι αμφιβολίες. Έχει περάσει καλή ζωή. Στη Βοστόνη την περιμένουν ο σύζυγός της Μπράιαν, η αγαπημένη τους κόρη και η δουλειά της ως συμβούλου διαχείρισης θανάτου, που έχει το καθήκον να παρέχει συμπαράσταση και εμψύχωση σε άτομα που βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους.
Αλλά κάπου στην Αίγυπτο βρίσκεται ο Γουάιατ Άρμστρονγκ, ο οποίος εργάζεται ως αρχαιολόγος, κάτι που είχε σπουδάσει και η Ντον αλλά εγκατέλειψε για να χτίσει τη ζωή που έχει σήμερα. Και τώρα, που φαίνεται ότι η μοίρα τής προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία, δεν είναι τόσο σίγουρη για την επιλογή που έκανε τότε. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς" (Marie Claire)
"Μια συναρπαστική περιπέτεια. Οι ιστορίες της Πίκουλτ σου μαθαίνουν πάντα κάτι καινούργιο, και το Το βιβλίο των δύο δρόμων δεν αποτελεί εξαίρεση" (Associated Press)
"[Ένα] απολαυστικό μυθιστόρημα που ακροβατεί ανάμεσα στο συναίσθημα και στην ορθολογική σκέψη. Ένα βιβλίο που θέτει μεγάλα, καίρια ερωτήματα, για το πραγματικό νόημα της ζωής" (BookTrib)
"Οι θαυμαστές της Πίκουλτ θα απολαύσουν ένα μοναδικό ψηφιδωτό σε αυτό το μυθιστόρημα, όπου η κάθε ψηφίδα του είναι και ένα ουσιαστικό υπαρξιακό ερώτημα" (Booklist)
"Η Τζόντι Πίκουλτ είναι μια μοναδική ανατόμος της ανθρώπινης ψυχής" (Cosmopolitan)
"Μια δυνατή ιστορία που ρίχνει άπλετο φως στο ζήτημα της άμβλωσης και ερευνά σε βάθος και τις δύο αντίθετες απόψεις για το θέμα" (Publishers Weekly)
"Η Πίκουλτ, με εμπιστοσύνη στο ταλέντο και στην πένα της, πραγματικά στην καλύτερη στιγμή της" (People)
"Οι θαυμαστές της Πίκουλτ θα είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι! Ένα βιβλίο που δεν μπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας" (CNN)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE BOOK OF TWO WAYS
ISBN139789601908939
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2021
Αριθμός σελίδων608
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΡΙΑΔΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΑΣΩΝ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΙΚΟ ΤΖΟΝΤΙ
Κωδικός Πολιτείας1470-3644
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Silverchild

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

zogu1983

Κριτικές για το προϊόν

[03/07/2022] Silverchild.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Η Ντον είναι βοηθός διαχείρισης θανάτου. Όχι νοσοκόμα, απλά βοηθά άτομα που πρόκειται να πεθάνουν, ώστε να γίνουν όλα όπως τα θέλουν.
Όταν το αεροπλάνο, όπου επιβαίνει, συντρίβεται κι εκείνη επιβιώνει ανάμεσα σε λίγους, της δίνεται ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο, για να πάει όπου θέλει. Κι εκείνη, αντί να πάει στο σπίτι της, στον άντρα της και το παιδί της, πηγαίνει σ' έναν πρώην, που άφησε στην Αίγυπτο πριν από δεκαπέντε χρόνια.
Το βιβλίο αυτό μας περιγράφει τους δύο δρόμους της ζωής της Ντον ΜακΝτάουελ, αυτόν στον οποίο ξεκίνησε και τη στροφή που πήρε η ζωή της, όταν πέθανε η μητέρα της.
Είναι ένα πολύ καλό ρομαντικό βιβλίο με μπόλικη επιστήμη, είτε αυτή είναι αιγυπτιολογία, είτε πυρηνική φυσική.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
PEREZ-REVERTE ARTURO
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS