Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΥΠΟΘΕΣΗ AGATHA CHRISTIE

ΥΠΟΘΕΣΗ AGATHA CHRISTIE

+
-
GRAMONT NINA. DE
Κωδ. Πολιτείας: 1470-3659
Τιμή Έκδοσης
€17.90
Τιμή Πολιτείας
€12.53
(-30%)
Κερδίζετε €5.37


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα συναρπαστικό βιβλίο, το οποίο αναπλάθει μυθιστορηματικά την εντεκαήμερη εξαφάνιση της Άγκαθα Κρίστι το 1926 που συντάραξε την Αγγλία.
Ο κόσμος της Άγκαθα Κρίστι είναι γεμάτος πάρτι, εκδρομές τα Σαββατοκύριακα σε εξοχικές επαύλεις, και φήμη που γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.
Ο κόσμος της Ναν Ο'Ντέι, από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετικός. Στην προσπάθειά της να δραπετεύσει από τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο Λονδίνο κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, φτάνει στην Ιρλανδία και βιώνει μια τραγωδία που της διαλύει τη ζωή. Καταφέρνει με δυσκολία να επιστρέψει στην Αγγλία και βάζει στο στόχαστρο τη διάσημη συγγραφέα. Επειδή η Άγκαθα Κρίστι έχει κάτι που η Ναν θέλει. Και αυτό το κάτι δεν είναι ο άνδρας της.
Απρόσμενα και παρά τις διαφορές τους, οι δύο γυναίκες γίνονται φίλες. Και στη διάρκεια των έντεκα ημερών που η Άγκαθα παραμένει εξαφανισμένη, θα έρθει στο φως ένα σκοτεινό μυστικό, του οποίου το κλειδί κρατά μονάχα η Ναν...
Μόνο εγώ ξέρω την αλήθεια. Δεν είμαι ο Ηρακλής Πουαρό. Είμαι η ερωμένη του συζύγου της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE CHRISTIE AFFAIR
ISBN139789601909462
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2022
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΕπιμέλειαΓΙΑΛΕΛΗΣ ΠΑΝΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΑΜΟΝΤ ΝΙΝΑ. ΝΤΕ
Κωδικός Πολιτείας1470-3659
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[26/07/2022] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ένα από τα δύο βιβλία που κυκλοφόρησαν φέτος στα Ελληνικά και αναφέρονται στο τι (ίσως) έγινε κατά την ενδεκαήμερη εξαφάνιση της Άγκαθα Κρίστι, για την οποία η συγγραφέας δεν έδωσε ποτέ επαρκείς εξηγήσεις μετά την επιστροφή της. Το βιβλίο, το οποίο μου δάνεισαν, διαβάζεται εύκολα χωρίς να κουράζει και το θεώρησα ευχάριστο, όμως όχι συγκλονιστικό. Κάλλιστα θα μπορούσε η Nina De Gramont να γράψει πάνω κάτω την ίδια ιστορία με άλλους-φανταστικούς- πρωταγωνιστές, ώστε να μην έλθουν σε δυσάρεστη θέση όποιοι συγγενείς της Christie ακόμη ζουν. Το βιβλίο διαθέτει λιγάκι μυστήριο και μια γερή δόση αναπόλησης και μελαγχολίας για τις χαμένες ευκαιρίες και τη σκληρότητα της ζωής, χωρίς όμως οι χαρακτήρες να διολισθαίνουν στην αυτολύπηση.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΛΜΗ
WOODHOUSE M. CHRISTOPHER
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΝΟΝΝΟΣ: ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΑΠΑΝΤΑ (ΣΕΙΡΑ 8 ΤΟΜΟΙ)
ΝΟΝΝΟΣ Ο ΠΑΝΟΠΟΛΙΤΗΣ
€130.38 €65.19
(-50%)
Κερδίζετε €65.19

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS